EBU / ANDRES PUTTING nuotr.
Repeticijos

Audringas trio iš Serbijos užbaigia pirmadienio repeticijas

Paskutinės šiandien scenoje pasirodo žaviosios Serbijos atstovės „Hurricane“.

Merginos apsirengusios skirtingus rūbus, tačiau išlaikydamos vienodą stilių – Sanja vilkėjo suknelę, Ivana aptemptą kostiumėlį, o Ksenija bodį. Visi kostiumai juodi, išpuošti blizgučiais.

Daugiausiai dėmesio serbių pasirodyme skiriama choreografijai. Pirmoje dainos dalyje LED ekranuose matome juodas ir baltas juostas, „Loco Loco“ ir „Baby“ užrašus. Antrą pasirodymo dalį virš merginų atsiranda didelis disko rutulys, o scena nusidažo rožine, mėlyna ir geltona spalvomis.

EBU / ANDRES PUTTING nuotr.

Viso pasirodymo metu merginos juda aktyviai ir sinchroniškai. Vokaliai geriausiai sekasi Sanjai, ji yra šio trio žvaigždė. Tačiau Ksenija ir Ivana taip pat stebina savo puikiu sugebėjimu šokti ir dainuoti vienu metu. Kulminacijos metu merginos persikelia į priekinę sceną ir ten užbaigia savo pasirodymą. Kelis kartus, tačiau kol kas nelabai sėkmingai buvo panaudoti dūmų stulpai.

Merginoms netrūko nei seksualumo, nei energijos. Abiejų bandymų metu negalėjau atplėšti nuo jų akių. Likusios šio pusfinalio vokalistės turėtų pasisaugoti šio iš Balkanų atkeliavusio viesulo.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus