EBU Nuotr.
Vaikų Eurovizija

„Vaikų Eurovizijoje 2021“ pergalę iškovojo Armėnija

Pasibaigus kaip niekada vėlyvai ir „kalėdine“ praminta „Vaikų Eurovizijai“, paaiškėjo, kad vaikišką šampaną šiandien šauna Armėnijos ir jos atstovė Malena su daina „Qami Qami“.

Mergina konkurse turėjo dalyvauti ir pernai, tačiau kilus konfliktui dėl Kalnų Karabcho, Armėnija iš konkurso pasitraukė. Visgi šalies transliuotojas merginai suteikė dar vieną šansą ir tai buvo vainikuota antrąja šalies pergale „Vaikų Eurovizijoje“.

YouTube player

Įspūdingame šou, vykusiame  „La Seine Musicale“ menų centre Paryžiuje, pasirodė 19 atlikėjų. Taip pat jame išvydome ir praėjusių metų nugalėtoją Valentiną, bei šių metų didžiojoje „Eurovizijoje“ antrąją vietą pasiekusią Barbarą Pravi.

Komisijos balsavimą laimėjo Prancūzija, nedaug nuo šeimininkų atstovo atsiliko Lenkija, Armėnija, Azerbaidžanas ir Sakartvelas.

Žiūrovų balsavimas, kaip jau įprasta pastaraisiais metais, tapo tikru nervų išbandymu. Armėnija sulaukusi 109 balų pakilo į pirmąją vietą, tuomet balsų liko sulaukti įprastai didelio palaikymo šiame konkurse iš žiūrovų susilaukiančiai Lenkijai, bei šeimininkams prancūzams. Lenkijos atstovė pelnė 102 taškus ir liko antra, tuo metu Prancūzijos atstovas Enzo sulaukė mažesnio žiūrovų palaikymo ir liko trečias. Kiek netikėtai trečią vietą žiūrovų balsavime užėmė Portugalija, galutinėje lentelėje užėmusi 11 vietą.

Galutinė rezultatų lentelė:

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus