Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Repeticijos

Intensyvus Ukrainos pasirodymas

Po dar vienos pertraukos ant scenos „Ahoy“ arenoje lipo Ukrainai atstovaujanti grupė „Go_A“.

Pasirodymo pradžioje išvystame platformą, ant kurios yra keturi grupės nariai ir du šokėjai, taip pat pristatyta baltų medžių. Visi grupės nariai, išskyrus pagrindinę vokalistę, vilki baltos ir juodos spalvų drabužių kombinaciją, o Kateryna buvo su juoda apranga, tačiau pečius ir rankas dengė žalias kailiukas.

Apšvietimas ir fono spalvos viso pasirodymo metu kinta, daugiausiai matome žydras, mėlynas, purpurines ir baltas šviesas. Fone daugiausiai matome žmonių figūras, dainos pradžioje jos sklando, o paskutines 30 sekundžių inirtingai bėga. Taip pat prieš pat kulminaciją beveik vios šviesos užgęsta ir tuomet matome šokėjus prie dviejų maišų, iš kurių į rankas jie pasisemia smėlio.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Pagrindinė vokalistė skambėjo užtikrintai ir didesnių problemų išdainuoti visą dainą jai nekilo, taip pat Kateryna nuolatos savo žvilgsnį kreipė teisiai į kamerą. Filmavimas atrodė neblogai, tačiau kūrinio pabaigoje norėtųsi kiek daugiau pasikeitimų tarp kadrų. Bet kokiu atveju, manau, jog Ukraina tikrai išsiskirs bendrame kontekste.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus