Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Repeticijos

Chaotiškas Rumunijos pasirodymas

Po energingo Izraelio atstovės pasirodymo, repetuoti metas atėjo Roxen iš Rumunijos. 

Šalies komanda į Roterdamo sceną pabandė bent dalinai perteikti vaizdo klipo idėją. Pasirodymą atlikėja pradeda scenos gale, po truputį judėdama į priekį, kur prisijungia prie gulinčių penkių šokėjų. Vėliau Roxen bando nuo jų pabėgti, tačiau šokėjai vis artėja prie atlikėjos, vienu metu, kaip ir vaizdo klipe, vokalistė yra tempiama per grindis. Tolimesnėje dainos eigoje yra naudojama priekinė scena, ten daina yra ir užbaigiama. Visgi kamerų darbas tikrai nevisuomet sugebėjo laiku pagauti reikiamų vietų, tad tobulėti yra kur.

Apšvietimas pasirodymo metu kito, pradžioje dominavo mėlyna spalva, vėliau išvydome ir raudoną, purpurinę bei kitas spalvas, fone matėsi debesų vaizdai. Paskutinio bandymo metu buvo naudojami dūmai, tačiau kai kuriais momentais atrodė, jog jų buvo šiek tiek per daug.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Bene silpniausia pasirodymo pusė – Roxen vokalas. Abu bandymus atlikėja skambėjo prastai ir kūrinio pabaigoje būdavo visiškai padususi. Manau, jog toks vokalas atitraukia dėmesį nuo potencialiai įdomaus režisūrinio sprendimo. Apmaudu. Su tokiu pasirodymu Rumunija dėl vietos finale užtikrinta tikrai negali būti.

 

 

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus