Andres Putting nuotr.
Repeticijos

Airija paruošė „Eurovizijai“ techniškai sudėtingą pasirodymą

Airija pažadėjo parodyti „Eurovizijoje“ tai, ko iki šiol konkurse nesame matę ir šalis savo pažadą ištesėjo.

Pasirodymas iš tiesų yra intensyvus ir techniškai sudėtingas bei reikalaujantis atlikėjos profesionališkumo ir gero fizinio pasirengimo.

Koncepcija šiek tiek primena prieš kelis metus prancūzų atrankoje matytą Silvano Areg prezentaciją, kai prieš kamerą yra pastatomos kartoninės dekoracijos, kurios ekrane atrodo žymiai didesnės nei iš tiesų yra. Šios iliuzijos leidžia žiūrovams sudaryti įspūdį, kad Lesley yra knygos veikėja, kuri perkopia kalnus, skverbiasi pro miškus, perplaukia jūras ir galų gale pasiekia namus. Vienas iš įsimintiniausių pasirodymo efektų yra besisklaidantys puslapiai. Kulminacijoje dainininkė išsivaduoja iš konstrukcijų ir žengia podiumu.

Andres Putting nuotr.

Dėl pasirodymo sudėtingumo Airijos atlikėja spėjo atlikti tik du bandymus. Delegacijos laukia nemažai darbo su kameromis ir sinchroniškumu. Be to, Lesley vokalas neskambėjo užtikrintai, tam tikromis vietomis pritrūko ir kvėpavimo.

Airija paruošė išties prikaustantį dėmesį šou, kuris turi šansų patekti į finalą. Aišku, jeigu bus ištaisyti minėti trūkumai.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus