Andres Putting (EBU) nuotr.
Repeticijos

Scenoje pasirodė charizmatiškoji Rusijos atstovė Manizha

Trečioji šiandien pasirodė Rusijos atstovė Manizha, pristatanti kūrinį „Russian Woman“.

Kūrinio pradžioje scenoje matome milžinišką suknią, kuri yra sudaryta iš įvairių raštų. Kaip anksčiau minėj Rusijos atstovė, šis rūbas sukurtas naudojant medžiagas iš skirtingų šalies regionų. Po maždaug 30 sekundžių atlikėja tiesiogine to žodžio prasme išlipa iš suknios ir tuomet matome Manizhą raudoname kombinezone. Tuomet atlikėja prisijungia prie scenos viduryje esančių keturių pritariančiųjų vokalistų. Pasirodymo metu negalime nesižavėti Manizhos charizma, puikiu bendravimu su kameromis.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Scenoje dominuoja gan šviesios spalvos, fone matome animuotus etninius vaizdus, kartais juos pakeičia įvairūs užrašai, tokie kaip „Be Creative“, „Be Yourself“ ir panašiai. Kūrinio pabaigoje visą foną užpildo iš anksto įrašyti moterų vaizdai, kuriuose jos dainuoja kūrinį „Russian Woman“. Tai atrodo tikrai įspūdingai, tačiau galybė įvairiausių vaizdų ir spalvų tuomet kiek užgožia tai, kas vyksta scenoje.

Verta paminėti, jog pirmą kartą šiandien išvydome ir pirotechniką – dainos kulminacijoje naudojami ugnies stulpai, kurie, tikrai sukuria įspūdingą efektą.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus