Andres Putting (EBU) nuotr.
Repeticijos

Pirmąją repeticijų dieną užbaigia Vengrijos, Baltarusijos ir Serbijos pasirodymai

Antrą kartą „Eurovizijoje“ dalyvaujantis Joci Pápai šiandien taip pat išbandė sceną. Pasirodymo metu atlikėjas vienas, apsirengęs juodai, basas. Dainos pradžioje vyras sėdi ant dėžės, vėliau kūrinį tęsia stovėdamas.

Scenoje dominuoja auksinė spalva, kuri įvairiomis formomis nuolatos mirguliuoja fone. Kūrinio viduryje įvairias žiežirbas pakeičia vyrų atvaizdai. Joci daina yra skirta jo tėvui, todėl šalies komanda prašė visų norinčių atsiųsti savo tėčių nuotraukas, kurios ir yra naudojamos šiame pasirodyme.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Joci vokalas skamba užtikrintai ir aišku, jog pasirodymas bus minimalistinis, o dėmesys teks pačiam atlikėjui. Lažybininkai Vengrijos šansus vertina teigiamai ir mano, jog Joci jau po daugiau nei savaitės džiaugsis patekimu į antrąjį „Eurovizijos“ finalą.

YouTube player

Toliau į sceną žengia jaunoji Baltarusijos atstovė ZENA. Scenoje jai talkina 4 šokėjai: 2 vaikinai bei 2 merginos, kurios taip pat atlieka pritariančiųjų vokalisčių rolę. Sceną taip pat užpildo kelios, už atlikėjos bei šokėjų stovinčios, aparatūrai skirtos dėžės.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Pasirodymo metu vaikinai atlieka įvairius choreografinius triukus, o kartais į jų vietą ateina ir prie pagrindinės atlikėjos prisijungia pritariančios vokalistės. Per pasirodymą taip pat buvo panaudoti dūmų efektai, o ekranuose buvo matomos spalvingos įvairių figūrų vizualizacijos.

Spaudos centre dirbantys žurnalistai pastebėjo, jog per pirmąją repeticiją ZENA neatliko kai kurių aukštų natų – atlikėja, ko gero, saugo savo balsą pasirodymui pusfinalyje. Pasak lažybininkų, Baltarusijos finale šiemet neturėtume išvysti.

YouTube player

Pirmąją asmeninių repeticijų dieną užbaigia Serbijos atstovė Nevena Božović. Į „Eurovizijos“ sceną ne pirmą kartą lipanti atlikėją šiandien vilkėjo tą pačią suknelę bei metalinius aksesuarus, su kuriais pasirodė ir Serbijos nacionaliniame finale. Pasirodymo koncepcija taip pat liko nepakitusi, tačiau sceną šį kartą yra bandoma užpildyti įvairiais vizualiniais efektais.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Atlikėja scenoje stovi viena, ekranuose matomos ledą vaizduojančios vizualizacijos, kurios kūrinio kulminacijos metu tampa auksinėmis. Atlikėjos vokalas šiandien skambėjo nepriekaištingai. Lažybininkų prognozės šaliai yra palankios – pasak jų, Nevenai turėtų pavykti patekti į finalą.

YouTube player

Rytoj Tel Avivo parodų rūmų sceną pirmą kartą išbandys likę pirmojo pusfinalio dalyviai: Belgija, Sakartvelas, Australija, Islandija, Estija, Portugalija, Graikija bei San Marinas.

Kuri šiandien vykusi repeticija jus labiausiai sudomino? Kviečiame komentuoti!

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus