Andres Putting (EBU) nuotr.
Repeticijos

Scenoje pasirodė Slovėnijos ir Juodkalnijos atstovai

Penktieji pirmajame „Eurovizijos“ pusfinalyje pasirodysiantys slovėnai šiandien taip pat pasirodė scenoje. Pastatymas nuo matyto nacionaliniame finale iš esmės nepatiko. Baltai apsirengę Zala ir Gašper stovi scenos centre. Mergina laiko mikrofoną, o vaikinas stovi šalia ir groja sintezatoriumi bei gitara.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Scena pasirodymo metu yra gan tamsi, tiesa, šviesos kuria magišką atmosferą, o fone galime matyti žvaigždynus bei kitus įvairių spalvų galaktinius vaizdus. Šis vizualinis sprendimas iš ties kurią jaukią atmosferą. Zala ir Gašper nevengia akių kontaktų, atlikėjai dainuoja vienas kitam.

Pasak lažybininkų, Slovėnijos atstovai šiemet nesunkiai turėtų patekti į „Eurovizijos“ finalą. Belieka tikėtis, kad jautrus ir sentimentalus šalies pasirodymas paliks įspūdį tiek komisijai, tiek ir žiūrovams.

YouTube player

Juodkalnijai atstovaujantis kolektyvas „D-Mol“, kurį sudaro Željko, Emel, Tamara, Ivana, Mirela ir Rizo, „Eurovizijos“ scenoje šiandien atliko kūrinį „Heaven“. Antruoju numeriu pusfinalyje pasirodysiantys atlikėjai šį sykį pasirodymo eilės tvarka apsikeitė su Čekijos atstovais, tačiau kitą antradienį jie į sceną žengs antri.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Visi šeši grupės nariai vilki baltus drabužius su raudonomis detalėmis, o kai kurių švarkus puošia ir auksiniai ornamentai. Pasirodymo pradžioje atlikėjai yra skirtingose scenos vietose, vėliau jie susibūria į vieną ratą. Veiksmo dainos eigoje yra gan nemažai, tačiau tikriausiai svarbiausias šio pasirodymo atributas – vokalistų balsų harmonija – nenuvilia.

Nepaisant pozityvaus ir gražaus pasirodymo, Juodkalnijos šansai tiek gerbėjų, tiek ir lažybininkų yra vertinami prastai ir vargu ar šalis pretenduos į vieną iš dešimties vietų finale.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus