Eurovizija 2016 (dalyviai)

Internete anksčiau laiko nutekinta Rusijos „eurovizinė“ daina „You are the only one“

Atlikėjo asmeninio archyvo nuotr.
Atlikėjo asmeninio archyvo nuotr.

Šįvakar „Rossija“ televizijos naujienų laidos „Vesti“ metu oficialiai bus pristatyta 2016 metų Rusijos paraiška „Eurovizijoje“ – daina „You are the only one“, kurią Stokholme atliks Sergey Lazarev. Tiesa, šį rytą atlikėjas trumpam paviešino savo dainos vaizdo klipą „Youtube“ tinkle, o ištikimi konkurso gerbėjai spėjo jį atsisiųsti ir paplatinti. Daugiau apie Rusijos atstovą galite perskaityti mūsų ankstesniame straipsnyje.

Šių metų rusų konkursinę dainą sukūrė jau ne kartą savo jėgas „Eurovizijoje“ išbandžiusi komanda – dainininkas bei prodiuseris Filipas Kirkorovas ir graikų kompozitorius Dimitris Kontopoulos. Pasirodymo detalėmis rūpinsis graikų režisierius ir choreografas Fokas Evangelinos. Ši „eurovizinė“ trijulė ruošė nemažai konkurso dalyvių, pavyzdžiui, Anį Lorak (Ukraina, 2008) ir seses Tolmačiovas (Rusija, 2014).

Rusija šįmet nusprendė nedainuoti apie taiką pasaulyje ir socialines problemas. „You are the only one“ vaizdo klipe Sergey Lazarev kovoja už meilę, bando įveikti audras ir peršokti griovius, kad galėtų pasiekti savo vienintelę. Beje, vaizdo klipe dainininkui talkina „Mis Rusija 2015“ titulą pelniusi Vladislava Jevtušenko. „Įsimylėjau šią dainą visa siela! Ji privertė mane šįmet sutikti dalyvauti „Eurovizijoje“. Tai daug ką pasako. Aštuonerius metus vengdavau šio konkurso, nors man labai dažnai siūlydavo jame pasirodyti“, – savo įspūdžiais su „Vesti“ vedėju dalijosi Sergey. Dainininkas taip pat perspėjo gerbėjus, jog Stokholmui bus paruoštas išskirtinis, su vaizdo klipo idėja nesusijęs pasirodymas.

Rusijos atstovas pasirodys pirmajame 2016 metų „Eurovizijos“ pusfinalyje, vyksiančiame gegužės 10 dieną. Kviečiame išgirsti „You are the only one“ ir pakomentuoti, ar šis kūrinys turi šansų laimėti „Euroviziją“?

Sergey Lazarev – „You are the only one“:

YouTube player

Kviečiame įvertinti:

[starrater tpl=10]

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

15 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Bronius
Bronius
prieš 8 metus

Daina nuostabi. Bet kas iš to, gal daugelis šalių paseks kaip ir praeitais metais Lietuvos pavyzdžiu ir duos nulį balų. Balsuot atrodo neverta, nes mūsų visagalė komisija nuspręs už visus. Juk gyvenam Lietuvoj, diktatūrinėj šalį…

VirmA*
VirmA*
prieš 8 metus

O man gražu! Na, žinoma, tie principai, kad tai Rusijos daina, nenoriai liepia sakyt, kad ji verta nugalėti 🙂

Vee
Vee
prieš 8 metus

Net užsimaniau pastatyt 😀

Hideo
Hideo
prieš 8 metus

„Ekspertai muzikos didieji”, gal baigsit skiest, Eurovizijoj nebūtinai turi nugalėt šiuolaikiška 😉 o Švedai jei toliau renks Eurovizijas greit i bankrotą išeis :DDD

egle
egle
prieš 8 metus

Daina grynas kičas, skamba visiškai senamadiškai , ir nieko keista, nes muzika kūrė, Filipas Kirkorovas 🙂

fanas
fanas
prieš 8 metus

So far,tai atrodo išgirdau eurovizijos nugalėtojų daina ir abejoju,kad dar išriks tokio aukšto lygio.Net neabejoju pasirodymas irgi bus ispūdingas.

zigolo
zigolo
prieš 8 metus

paklausiau dar pora kart ir dabar galiu pasakyt kritus lenkijai. liksim svedijoj 2017 or kelsimes i rasjija bet panasu i rasija nice song.

j
j
prieš 8 metus

i vaizdo klipa sukista daug pinigu, daina gal ne mano megstamiausia, atrodo, bent pasirodymas bus ispudingas.

pritariu del daug zadancios pradzios ir silpno priedainio. deja, rusai uzstrige savo estradoj jau n metu.

palyginimui, su tokia pradzia tikejausi panasaus priedainio kaip Molly Sandén – Youniverse arba Oscar Zia – Human. didziausias trukumas Lazarevo priedainyje, tai kad skiemenys dainuojami trumpai, o ne istesiami, kaip mano minetose dainose.

Neringa
Neringa
prieš 8 metus

Daina visai nebloga, isimena is pirmo karto, bet uz Donato tikrai ne geresne. 🙂 Bet Rusija su ja bus aukstai, gal net ir laimet gali, ko tikrai nenoreciau.

Vita
Vita
prieš 8 metus

Pradzia buvo gera ir daug zadanti, na bet paskui daina viena lygia linija tampa, priedainis tikrai ne kazka. Na, bet top 10 bus, nes rusai uz savus visada balsuoja. Man tik idomu ar Lazarevas taip svariai ir gyvai dainuos. Nezinau, bet man musu Donato daina isimintina ir patinka, kartais jos paklausau.

kazkaip
kazkaip
prieš 8 metus

visiem px

LOLO
LOLO
prieš 8 metus

Man labai graži daina, tikrai geresnė nei Montvydo, nes atsimeni šią dainą iš pirmo karto išgirdęs, o va Donato reikejo bent kartus perklausyt kad įsimintų. Šiemet aš už Eriką ir Aistę ir Catrinah. Šiap Erikos išskirtinė šilta, jausminga baladė. Pilvelytės balsas ir daina gera. Catrinah viskas subalansuota, bet gaila, kad mažai ją žiūrovai palaiko.

zigolo
zigolo
prieš 8 metus

visi bukmekeriai tikejosi booooooom o gavo bum. na siaip tai neblogai bet panasu i tai kad teks 2017 keltis i lenkija or likt svedijoj. so far.

Skaistusia
Skaistusia
prieš 8 metus

Visai nieko daina 🙂 Donatui tik po lapais su savo daina slėptis 😀

8==D
8==D
prieš 8 metus

Nebloga daina, bet nieko įdomaus ar ypatingo. Tikrai nelaimės, o jeigu laimėtų tai vien dėl to, kad tai Rusija.