Eurovizija 2012 (dalyviai)

Bosnija ir Hercegovina į „Euroviziją“ siunčia Maya Sar

Bosnijos ir Hercegovinos nacionalinis transliuotojas pranešė, kad šaliai kitąmet Azerbaidžane vyksiančiame „Eurovizijos“ dainų konkurse atstovaus Maya Sar. Kūrinį, skambėsiantį gegužės mėnesį Baku, sukurs pati atlikėja. Daina bus viešai pristatyta sausio mėnesį.

Maya Sar, kurios tikrasis vardas yra Maja Sarihodžič, gimė Tuzlos mieste. Atlikėja kelerius metus dirbo su garsiais balkanų šalių atlikėjais, tarp kurių — Tony Cetinski ir Dino Merlin. Su pastaruoju, beje, Maya pasirodė šių metų „Eurovizijoje“ — ji buvo pritariančioji vokalistė. Vis dėlto atlikėjos debiutas dainų konkurse buvo 2004 metais, kuomet ji pasirodė su tuometiniu Bosnijos ir Hercegovinos atstovu Deen. 2010 metais Maya išleido debiutinį singlą „Nespretno“, kuris sėkmės sulaukė ne tik gimtojoje šalyje, tačiau ir visame Balkanų regione.

Primename, kad Bosnija ir Hercegovina, kartu su Rumunija, Ukraina, Rusija ir Graikija, yra vienintelės šalys, nuo 2004 metų visuomet patenkančios į finalą. Ar Mayai pavyks pasiekti šaliai dar vieną puikų rezultatą, paaiškės gegužės mėnesį.

Majos debiutinė daina „Nespretno“:

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
tikutaku
tikutaku
prieš 12 metus

Ukraina, sudėjus visus pusfinalių taškus, užima pirmą vietą.

Ben.
Ben.
prieš 12 metus

Pastaba: Pamiršote paminėti, kad taip pat ir Rusija bei Ukraina nėra praleidusios nei vieno finalo nuo 2004-ųjų metų 🙂