Andres Putting (EBU) nuotr.
Eurovizija 2016 (renginys)

Bosnijos ir Hercegovinos pasirodyme – simboliais perteikiamos meilės kliūtys

Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.

Septynioliktieji kitą antradienį „Eurovizijos“ pusfinalyje pasirodys į konkursą sugrįžusios Bosnijos ir Hercegovinos atstovai Deen & Dalal feat. Ana Rucner & Jala. Šiandien kolektyvas „Globe“ arenoje repetavo pirmą kartą.

Kūrinį „Ljubav Je“ atliksiantys bosniai scenoje šešiese. Deen ir Dalal yra pagrindiniai vokalistai, Ana Rucner groja violončele, o Jala repuoja. Dar du žmonės atlieka pritariančiųjų vokalistų roles. Scenoje dominuoja mėlynas fonas ir baltos šviesos. Visiškai kitokios spalvos akcentuojamos atlikėjų aprangose. Visi komandos nariai turi juodos ir auksinės spalvų derinius.

Pasirodymą pradeda Deen ir Dalal, kuriuos skiria scenoje pastatyta vielinė tvora, kuri tikriausiai simbolizuoja kūrinyje apdainuojamas meilės kliūtis. Ana Rucner dainos pradžioje sėdi ant kėdės apsigaubusi foliją primenantį apsiaustą, tačiau atėjus violončelės ir repo partijai, groja scenos centre, o prie jos prisijungia ir Jala. Kūrinio pabaigoje visi atlikėjai išsirikiuoja į eilutę ir užbaigia pasirodymą.

Bosnija ir Hercegovina nuo pusfinalių įvedimo nė karto nepraleido „Eurovizijos“ finalo, išskyrus tuos metus, kuomet konkurse nedalyvavo. Balkaniški motyvai dažniausiai sulaukia žiūrovų ir komisijos palaikymo, tad Bosnijos ir Hercegovinso šansų visiškai nurašyti tikrai negalima.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus