Eurovizija 2010 (atrankos)

Pokyčiai Baltarusijoje

ont2010 metų Baltarusijos atstovą „Eurovizijos“ konkursui rinks komercinė televizijos stotis ONT. Kalbama, jog perduoti teisę rengti nacionalinę atranką į kitos kompanijos rankas nutarė pats šalies prezidentas, nusivylęs prastais valstybės rezultatais.

ONT, nieko nelaukdama, skelbia konkursą dainų kūrėjams. Daina turėtų būti skirta šešių asmenų moteriškam kolektyvui arba vienam solistui. Tai gali byloti, kad televizija jau turi kandidatus į atstovų vietą. Kūrinys turi būti parašytas tik anglų, rusų ar baltarusių kalbomis. Geriausio kūrinio autoriui atiteks 50 tūkstančių dolerių. Dainos priimamos iki spalio 1 dienos.

Įdomu tai, kad ONT televizija dar nėra aktyvi Europos Transliuotojų Sąjungos narė ir, norėdama dalyvauti „Eurovizijos“ konkurse, turi ja tapti dar iki kitų metų.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

5 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Monika
Monika
prieš 14 metus

as- Alina Orlova siunciam 😀 Kvailiau negirdejau.
o del blizguciu- taip pat klysti, nemanau, kad Norvego daina buvo kazkuo ypatinga, apart ausu skausmo sukelimo.

rbrts888 to nikita
rbrts888 to nikita
prieš 14 metus

bet gali jia tapti

Nikita
Nikita
prieš 14 metus

Nei LNK nei TV3 nera EBU nariai, todel negali organizuot atranku. Vienintele EBU nare Lieruvoje yra LRT.

as
as
prieš 14 metus

seip lietuvoja taipat siuliciau rimciau ziureti i konkursa ir perduoti lietuvos atranka arba lnk arba tv3 bet mano manimu lnk geriau butu:) vien delto kad sios dvi televizijos sutraukia daugibe ziurovu bet taipat ir ju dekoracijos mazai kada nuvilia ipac lnk ir seip laikas keisti atrankas arba tesiok pakvesti zvaigzdes actovauti lt jie sukurtu dainas ir viskas as pvz siuliciau lietuvAJ
1ALINA ORLOVA
2JURGA
3JAZZU
4VAIDA BAUMILA
4HAPPYENDLESS
5MANTA
6 69 DANGUJE(DEL GROZIO:p)
7 SUICIDE DJS
8SEL
9SKAMP
10 MARIJONA MIKUTAVICIU
11 LINA ADOMAITI
12 MIGLOKO
VISI SITE ATLIKEJAJ TURI SAVO STILIU IR GALI KASKA SUKURTI ISKIRTINGO IR TIKRO KAIP PAMATEM EUROVIZIJOJE NEBEREIKIA JAU BLIZGUCIU AR KASKAS PANASAUS EUROVIZIJAJ REIKIA TIKRU EMOCIJU TIKEKIMES 2010 ATEIS IR LIETUVOS METAS ARBA NEATEIS NES KAIP VISADA ISRINKSIT KAKA

Aušrinė Visockytė
Aušrinė Visockytė
prieš 14 metus

Lukašenka nebūtų Lukašenka, jei taip nesielgtų – tikras diktatorius.. tik nemanau, kad jo totalitarinis rėžimas gali 100 proc. užtikrinti, kad šaliai pasiseks.

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.