Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Repeticijos

Svajonė išsipildė: Samanta Tina pirmą kartą užlipo į „Eurovizijos“ sceną

Po triukšmingų suomių vaikinų į sceną atkeliauja moterys. Bet triukšmo čia irgi netrūks, kadangi jas į priekį veda balsingoji Samanta Tina.

Latvė pasipuošė dailia žalia suknele, o scenoje kartu su ja yra trys pritariančiosios vokalistės pasipuošusios veidą dengiančiais skydais, kuriuos matėme praėjusių metų Latvijos nacionalinėje atrankoje. Tiesa, nesu labai sužavėtas pritariančiųjų merginų apranga. Scenoje dominuoja auksinė ir žalia spalvos.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Pasirodymo vinis – Samantos vokalas ir jos pasitikėjimas savimi. Visgi nesu tikras ar to pakanka, kadangi daugiau veiksmo nelabai yra, o labiausiai mane nuvylė vietos per pragrojimą – scenoje išlieka tos pačios spalvos, kamerų darbas nėra pakankamai dinamiškas Samanta su merginomis kartoja tuos pačius judesius, kuriuos matėme klipe.

Norisi tikėtis, kad šviesų ir LED ekranų pagalbą šiuos trūkumus pavyks ištaisyti, kadangi kol kas labiausiai trūksta visiško išsitaškymo, ypač dainos kulminacijoje. Taip pat manau, kad reikiamą efektą galėtų suteikti dūmų stulpai, tačiau jų nėra, jei komanda neatras kažkokio kabliuko, bijau kad Samantos svajonių kelionė gali užsibaigti pusfinalyje.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus