Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Repeticijos

Pirmąją repeticiją Roterdame iškentėjo Tornikė iš Sakartvelo

Antradienio repeticijas Roterdamo „Ahoy“ arenoje pradeda Tornike Kipiani iš Sakartvelo.

Atlikėjo pastatymas man ir vėl šiek tiek priminė Jeronimo Miliaus pasirodymą 2008-aisiais: kuriamas nakties vaizdas, kurioje vietos po saule neranda vienas scenoje esantis vokalistas. Ekranuose ir apšvietime dominuoja juoda ir tamsiai mėlyna spalvos.

Pasirodymo viduryje į sceną „atitarabaninama“ pakyla su LED ekranais ant kurios Tornike atsisėda, šviesos užgęsta, o su projektoriumi ant jo yra piešiami įvairiausi užrašai iš dainos teksto. Kai po pusės minutės jis nuo jos atsistoja, pakyla yra išvežama atgal į užkulisius, o per abu bandymus matėme kaip tai daro pagalbiniai darbuotojai, tad filmavimą dar reikės taisyti. Žodžius tiek anglų tiek kartvelų kalba matome ir didžiajame ekrane scenos gale.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Nors pats pastatymas yra visai gražus, žiūrint jį susidarė vaizdas, kad daina trunka kokias penkias minutes. Dar baisiau buvo kai trečiojo bandymo metu scenoje Tornike pradėjo trolinti ir dainos nedainavo, bet riaumojo, cypė ar tiesiog šnekėjo. Atrodė, kad scenoje būti jam didžiulė kančia, o šį rytą daug mieliau būtų praleidęs lovoje. Keistas požiūris.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus