Andres Putting (EBU) nuotr.
Repeticijos

Neoninių šviesų kupinas Lenkijos pasirodymas

Lenkijos atstovui Rafal scenoje talkina keturi šokėjai ir pritariantysis vokalistas. Pasirodymas prasideda stambiu planu filmuojant Lenkijos solistą ir šokėjus, kurie savo rankose viso pasirodymo metu laiko žibintus. Dainos pradžioje atlikėjas tarsi „paima“ kamerą į savo ranką ir tada ją nusuka – pasirodymui tai daug vertės neprideda.

Po pirmojo priedainio, veiksmas persikelia į priekinę sceną, aplink atlikėją atsiranda nedideli pirotechnikos elementai. Prieš dainos kulminaciją Rafal drauge su šokėjais grįžta į pagrindinę sceną ir joje užbaigia savo pasirodymą.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Rafal vilki juodą kostiumą, bei akinius nuo saulės, kuriuos po pirmojo priedainio nusiima, tačiau sugrįžęs į pagrindinę sceną – užsideda vėl. Šokėjai vilkėjo baltus kostiumus. Pasirodymo metu, šviesos buvo pagrinde nukreiptos būtent į Rafal, o šokėjai paliekami tamsumoje tam, kad ryškiau matytųsi jų rankose esančios lempos.

Pasirodymo metu scena buvo gana tamsi, o ekranuose vyravo neoninės spalvos, dainos vaizdo klipe matyti motyvai, bei užrašas „WARSZAWA“.

Nors pasirodymas bei choreografija atrodė iš ties neblogai, didžiausias nusivylimas yra atlikėjo vokalas bei charizma. Rafal nėra stiprus vokalistas, ir vietomis jo balsas buvo visiškai užgožtas tiek scenoje buvusio, tiek įrašytų vokalistų. Atlikėjas taip pat mažai rodė emocijas ir jo charizma atrodė dirbtina.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus