EBU / THOMAS HANSES nuotr.
Repeticijos

Azerbaidžanas pristatys simbolikos kupiną pasirodymą

Azerbaidžano komanda nemažai skelbėsi apie savo ruošiamą šou, todėl nekantriai laukėme, ką gi išvysime pirmosios repeticijos metu.

Scenos centre stovi Efendi, jai talkina keturios šokėjos. Visos merginos apsirengusios juodai, o vokalistės suknelėje yra kūną apnuoginančios iškirptės. Efendi pečius puošia juodi spygliuoti kristalai. LED ekrane matome didelį auksinį rutulį, simbolizuojantį saulę. Kartais jį apgaubia ugnis, o priedainių metu iš jo išnyra didelė auksinė gyvatė.  Scenoje yra penki asmenys, tačiau šokiai vyksta vienoje vietoje. Filmavimas atrodo per statiškas, didesnę dalį pasirodymo matome iš tolo filmuojamą sceną ir auksinius rytietiškus raštus LED ekranuose. Dainos pabaigoje rutulys pradeda greitai suktis pagal greitėjančią muziką ir galiausiai transformuojasi į didelę akį.

EBU / THOMAS HANSES nuotr.

Jeigu tikėjotės pamatyti Ivetos Mukuchyan ar Eleni Foureiros lygio divos pasirodymą, teks nusivilti. Efendi dainuoja švariai, tačiau talkinant keturioms aukštesnėms šokėjoms, dainininkė atrodo nykštukinė ir šiek tiek pasimetusi. Nors šokių judesiai nėra per daug energingi, tačiau atlikėja nesugebėjo sinchroniškai atlikti ir jų. Tiesa, tradiciniai kaukazietiški šokių judesiai ir tūkstančio rankų šokis atrodė kiek įdomiau.

Belieka laukti antrosios Azerbaidžano repeticijos ir tikėtis, kad Efendi pavyks jaustis užtikrinčiau, o kameros daugiau dėmesio skirs ne scenai ar šokėjoms, o vokalistei.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus