EBU / THOMAS HANSES nuotr.
Repeticijos

Izraelio atstovė žiūrovus stebins išskirtiniais sceniniais drabužiais

Po pietų pertraukos į sceną žengia Eden Alene iš Izraelio. Atlikėja pristatė dinamišką ir energingą pasirodymą.

Daina pradedama prietemoje, lazerių šviesos apšviečia atlikėją, kurią supa penki šokėjai. Pagrindiniame ekrane matome didelį neoninį užrašą „Set Me Free“, kuris dažnai užkeičiamas trikampiais ir kitomis geometrinėmis figūromis. Šoniniame LED ekrane matome animuotas Eden projekcijas. Arenoje vyrauja mėlyna ir violetinė spalvos. Atlikėja vilki baltą suknelę ilgomis rankovėmis su užtrauktuku, išpuoštą sidabriniais ir juodais raštais. Panašaus dizaino marškinėlius apsirengę ir šokėjai.

EBU / THOMAS HANSES nuotr.

Viso pasirodymo metu dainininkė aktyviai šoka su jai talkinančiais vyrukais, persikelia podiumu nuo vienos scenos prie kitos. Kūrinio kulminacija pasiekiama, kai šokėjai nuplešia nuo Eden suknelę, po kuria slypi juodas triko, sukuriantis iliuziją, kad atlikėjos kūną dengia kasytės. Vėliau atlikėja yra karūnuojama išskirtiniu galvos apdangalu, kurį galėjome išvysti oficialios Eden fotosesijos metu.

Iš viso matėme tris repeticijos bandymus ir jeigu antrojo bandymo metu dainininkės intonavimo problemos nekliuvo, vėliau buvo akivaizdu, kad komanda yra išsekusi. Tiesa, aukšta nata visų bandymų metu buvo sudainuota be priekaištų. Taip pat kelis kartus kilo techninių problemų su suknelės pakeitimu.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus