Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Repeticijos

Vizualiniais efektais apkrauta pirmoji Kroatijos repeticija

Po lyriškesnės Norvegijos repeticijos Roterdame vėl skamba šokių muzikos ritmai, o scenoje repetuoja Albina iš Kroatijos.

Įdomu, kad viso pasirodymo metu atlikėja taip ir neužlipa ant pagrindinės, didžiosios scenos. Pradžioje veiksmas vyksta ant vadinamojo catwalk‘o, t.y. tiltelio tarp mažosios ir didžiosios scenų, jai už nugaros matome permatomą LED ekraną, kuriame kuriamos vizualizacijos šiek tiek primena tai, ką Švedija darė 2018-aisiais. Scenoje dominuoja neoninės spalvos – mėlyna, šviesiai violetinė, žalsva. Antroje dainos pusėje atlikėja su šokėjais pereina ir pasirodymą užbaigia ant priekinės scenos dalies, naudojami kelių skirtingų rūšių fejerverkai.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Viso pasirodymo metu naudojami ir kitokie efektai – pradžioje atlikėja būdama prie LED ekrano tarsi šaudo lazerinius šviesos pliūpsnius į visas puses, vėliau scenoje matome ne vieną, o penkias šokančias Albinas. Kažkas panašaus, ką darė Iveta Mukuchyan 2016-aisiais, tik judesiai yra sinchroniški, o Kroatijos pasirodymo metu naudojamos ne hologramos, o į penkias dalis yra padalinamas ekranas.

Atlikėjos vokalas neskamba labai užtikrintai, o pasitikėjimo trūksta ir judesiuose, ko gero jaunoji atlikėja dar nespėjo priprasti prie tokio dydžio scenos. Bendrai pasirodymas atrodo šiek tiek perkrautas ir chaotiškas, bet tolimesnių repeticijų metu ištaisius visas klaidas bendras vaizdas turėtų būti neblogas. Labiausiai džiaugiuosi, kad vieną priedainį prieš dainos pabaigą Albina atlieka kroatiškai – lygiai taip pat kaip ir nacionaliniame atrankos finale Dora.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus