Repeticijos

Kontrastingas Šiaurės Makedonijos pasirodymas

Priešpaskutinis šiandien scenoje pasirodė Šiaurės Makedonijai atstovaujantis Vasil su daina „Here I Stand“.

Atlikėjas scenoje yra vienas, kūrinį pradeda visiškoje tamsoje. Po truputį juodą kostiumą su apsiaustu vilkintis atlkėjas apšviečiamas daugiau, o maždaug po pirmos minutės išvystame vaizdo projekcijas, kuriomis ant Vasil kūrinės sukuriamas šviesos taškas, kuris po truputį išsiplėčia.

Antrojo posmo metu scenoje daugiau šviesos, dominuoja rudi bei oranžiniai atspalviai. Kadangi netrūksta plataus filmavimo kadrų, makedonas scenoje atrodo itin vienišas. Vėlgi, kaip ir Slovėnijos atveju, kūrinyje yra vieta, kurioje dainuoja tik pritariantieji vokalai, tačiau jų ant scenos nėra.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Dainos kulminacija yra yra netikėta – vyras nusimeta apsiaustą ir pamatome, jog Vasil vilki atspindinčią liemenę – tuomet prožektoriai yra nukreipiami ir ją (tokį efektą 2020 metais atlikėja Dotter naudojo savo pasirodymo Švedijos atrankoje metu).

Šiandieninės repeticijos metu taip pat nustebino atlikėjo vokalas. Vietomis atrodė, kad Vasil tiesiog vengė aukštų natų, tačiau kartais tiesiog neintonuodavo ir skambėjo neužtikrintai. Galbūt atlikėjas labai jaudinosi ir sugebės su tuo susitvarkyti iki kito antradienio.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus