RTV nuotr.
Dalyviai

San Marinui atstovauti grįžta Senhit (atnaujinta)

2011 metais San Marinas antrą kartą dalyvavo „Eurovizijoje“, o nykštukinei šaliai tuomet atstovavo italų dainininkė Senit. Nors tada patekti į finalą nepavyko, šiais metais ji grįžta į konkursą ir sieks pagerinti šį rezultatą.

Atlikėjos tėvai yra kilę iš Eritrėjos, ji pati gimė ir užaugo Italijoje, tuo tarpu muzikinę karjerą pradėjo Vokietijoje bei Šveicarijoje. Dar iki pirmosios „Eurovizijos“ buvo išleidusi tris albumus. Visgi R&B ir džiazą dainavusi atlikėja po konkurso pasuko link populiariosios muzikos, o naująjį karjeros etapą pažymėjo 2014-aisiais pakoregavusi savo sceninį vardą į Senhit.

Prie atlikėjos komandos rengiant pasirodymą Roterdamui prisijungė ir Luca Tommassini – žinomas italų prodiuseris ir choreografijas, dirbęs su tokiais atlikėjais kaip Janet Jackson, Whitney Houston ir Kylie Minogue. „Eurovizijos“ gerbėjų teismui San Marino komanda pateikė dvi dainas: „Freaky“ ir „Obsessed“, už kurias buvo galima balsuoti internetu. Daugiau balsų surinko kūrinys „Freaky“, kuris ir skambės antrajame „Eurovizijos“ pusfinalyje gegužės 14 dieną.

Senhit – „Freaky“:

YouTube player

Atlikėjos pasirodymas 2011 m. „Eurovizijoje“:

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus