Andres Putting (EBU) nuotr.
Repeticijos

Repetuoja Ispanijos ir Italijos atstovai

Iš Tel Avivo praneša „Eurodienos“ reporteris Tautvydas.

Repeticijas tęsia Ispanijos atstovas Miki. Pasirodymo pradžioje iš karto į akis krenta scenoje pastatyta milžiniška dviejų aukštų, iš šešių kvadratų sudaryta dekoracija, kurios viduje – baldų imitacijos. Atlikėjas ir keturi šokėjai bei pritariantieji vokalistai stovi skirtinguose kvadratuose. Miki greitai praeina pro juos, nusileidžia žemyn, ir pasirodymą jau tęsia scenos priekyje.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Antrajame posme išvystame futuristinį vaizdą, o šalia dekoracijos – didelį robotą, labiau primenantį šiaudinį žmogų. Visi šokėjai prisijungia prie pagrindinio atlikėjo scenoje, pasirodyme daug nuolatinio judesio. Priš paskutinį priedainį Miki rankose atsiduria nedidelė kamera, o fone rodomi žiūrovai, taip sukuriant įspūdį, lyg atlikėjas juos filmuoja. Galiausiai, visi pasirodymo dalyviai juda link priekinės scenos dalies, kurioje kūrinys baigiamas.

Kalbant apie apšvietimą, pasirodymas buvo itin spalvingas – fone buvo kuriamas įvairių spalvų išpiltų dažų efektas. Atlikėjai tryško puikiai nuotaika, neblogai skambėjo ir vokalai. Lažybininkai Ispanijai kol kas žada vietą galutinės finalo lentelės viduryje.

YouTube player

Pirmą kartą ant Tel Avivo „Expo“ parodų salės scenos žengė Italijos atstovas Mahmood. Pasirodymas yra nemažai pakitęs nuo matyto San Remo festivalyje. Visų pirma, scenoje ne tik pagrindinis vokalistas, tačiau ir trys šokėjai. Dainos žinutę Italija bando perteikti vizualizacijomis – fone matome angliškas frazes, vaiko atvaizdą bei degančius pinigus. Vaizdai dažnai kinta, tad pasirodymas atrodo dinamiškas, o daugiausia dominuoja mėlyna bei raudona spalvos.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Atlikėjas liko ištikimas savo stiliui ir devėjo įvairiais raštais puoštus marškinius. Vokaliai Mahmood neskambėjo itin stipriai ir galima buvo jausti, jog atlikėjas tausojo savo balsą, tačiau tai yra suprantama, kadangi vos prieš kelias dienas vaikinas sirgo rimta gerklės infekcija.

Kalbant apie svarbią pasirodymo dalį – plojimus, ji yra išsaugota, tačiau nebetokia akivaizdi, kaip San Remo festivalyje, kadangi tuomet Mahmood plojimais pritarė ir visas orkestras.

Italija lažybininkų yra įvardijama kaip viena iš galimų šios „Eurovizijos“ nugalėtojų, tačiau kova dėl pergalės nebus lengva jokiai šaliai ir nuspėti rezultatus iš ties sunku. Italijos pasirodymas palieka neblogą įspūdį, tačiau nesu tikras, ar jis yra toks efektyvus kaip San Reme.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus