Andres Putting (EBU) nuotr.
Repeticijos

Scenoje antrą kartą pasirodė Lenkijos, Slovėnijos ir Čekijos atstovai

Iš Tel Avivo praneša „Eurodienos“ redaktorius Tautvydas.

Ketvirtosios šiandien pasirodė grupės „Tulia“ atlikėjos. Nuo pirmos repeticijos merginų įvaizdis nepakito. Dainos pradžioje merginas matome ant besisukančios platformos, o jos ant veidų dėvi apsiaustus, kuriuos pirmojo priedainio metu nusiima. Kiek vėliau lenkės nulipa nuo platformos ir juoda sinchronizuotai visą likusį pasirodymą.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Apšvietime daugiausiai dominuoja raudona spalva, fone šmėžuoja „Tulia“ merginų atvaizdai, o už atlikėjų dažnai sukuriami balti šviesos trikampiai. Šis pasirodymas kiek išsiskiria filmavimu, kadangi nemažai kadrų yra skiriama publikai, tad belieka tikėtis, jog į ekraną pateks pasirodymu bėsimėgaujantys žmonės.

Atlikėjos savo charizma bei puikiai vokalais puikiai papildo šį pasirodymą, tačiau ar šis folkloro ir modernios muzikos mišinys atras pakankamai balsuosiančių gerbėjų bei komisijos narių, nuspėti sunku.

YouTube player

Scenoje – Slovėnijos atstovai Zala Kralj & Gašper Šanti. Viso kūrinio metu atlikėjai yra prietemoje. Zalai dainuojant, ji dažniausiai žiuri į Gašper, abu dueto nariai šiek tiek juda vietoje. Iš esmės visos dainos metu jokio veiksmo nevyksta, o apšvietime dominuoja tamsūs, galaktiniai vaidzai.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Vokaliai, nepaisant turėtų problemų su ausinėmis, vokalistė skambėjo gerai. Visos dainos metu mergina žiūri į Gašper, tačiau jos veidas per tris minutes nerodo jokių emocijų. Pasirodymui trūksta stipresnės ir ryškesnės kulminacijos, taip pat manau, jog efektyviau atrodytų plačių, tolimų kadrų nebuvimas ir visas dėmesys būtų koncentruotas tik į atlikėjus.

Vis dėl to, Slovėnija parengę paprastą, jaukų bei intensyvų pasirodymą, kuris išsiskirs tarp Lenkijos bei Čekijos.

YouTube player

Čekijos atstovai, grupė „Lake Malawi“, scenoje pasirodė po pietų pertraukos. Spaudos centre žurnalistams šios repeticijos pamatyti nepavyko, kadangi nebuvo įjungti ekranai, tačiau pasirodymą galima buvo stebėti arenoje.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Trys grupės nariai pasirodymo metu yra šviesų stačiakampiuose, kurie keičia spalvas. Muzikiniais instrumentais grojantys atlikėjai savo vietos nepakeičia, tuo tarpu pagrindinis vokalistas Albert nemažai juda scenoje, sukasi, vienu metu atsiduria ant žemės ir nuolatos bendrauja su kameromis.

Apšvietime keičiasi įvairios spalvos, tačiau pasirodymas atrodo spalvingas ir įdomus. Tenka pripažinti, jog Čekija tikriausiai džiaugsis antru „Eurovizijos“ finalu iš eilės.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus