Andres Putting (EBU) nuotr.
Repeticijos

Pirmą kartą repetavo Moldovos ir Rumunijos atstovės

Šiandien pirmą kartą į sceną lipo ir Moldovos atstovė Anna Odobescu. Pasidabinusi balta suknele, ji atliko savo „eurovizinį“ kūrinį „Stay“.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Annai scenoje talkino „Eurovizijoje“ jau matyta smėlio menininkė Kseniya Simonova, kuri buvo svarbi Ukrainos pasirodymo 2011 metais dalis. Šį kartą Kseniya smėlio pagalba pasakoja žmogaus, išvykusio į kelionę, istoriją. Scenoje ji vilki prašmatnią juodą suknelę.

Pati Anna šiandien surengė dramatišką ir emocionalų pasirodymą, o jos vokalas skambėjo galingai ir užtikrintai. Lažybininkai Moldovos šansus patekti į finalą vertina neigiamai, tačiau po pirmosios repeticijos Annos koeficientas šiek tiek pakilo.

YouTube player

Po Moldovos, į sceną žengė kaimyninės Rumunijos atstovė Ester Peony. Atlikėja pasirodymą pradeda sedėdama ant raudono fotelio, o vėliau šalia jos atsiranda gėrį ir blogį vaizduojantys du šokėjai. Scenoje taip yra dvi pritariančios atlikėjos bei gitaristas.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Šį kartą pasirodymo metu yra žymiai daugiau veiksmo, nei nacionalinio finalo metu, dainos eigoje taip pat pasirodo ir daugybė ugnies pliūpsnių. Atlikėja vilki nebe raudoną suknelę, o juodą švarką, baltus marškinius bei juodą, šiek tiek permatomą, sijoną – šis derinys truputį primena gotišką stilių.

Ester vokalas šiandien skambėjo puikiai, gerą darbą atliko ir pritariančios atlikėjos. Lažybininkai Rumunijos šansais netiki ir finalo jai kol kas nežada.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus