Andres Putting (EBU) nuotr.
Repeticijos

Sekmadienio repeticijas tęsia Estijos ir Portugalijos atstovai

Po ugningos Islandijos repeticijos į sceną audrą atnešė Estijos atstovas Victor Crone. Pasirodymo koncepcija beveik nepasikeitė nuo matytos nacionaliniame Estijos finale – Victor scenoje stovi vienas, dainos pradžioje laiko gitarą, o kūrinio kulminacijos metu, specialių vizualizacijų pagalba, jis atsiduria audros viduryje.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Pasirodymo pradžioje arenoje dominuoja geltona ir oranžinės spalvos, o paskui scena pritemdoma ir priderinama prie audros efektų. Atlikėjas, kaip ir nacionalinio finalo metu, vilki juodas kelnes bei juodą odinį švarką.

Victor vokalas šiandien skambėjo gerai ir užtikrintai. Puikų darbą atlieka ir pritariantieji vokalistai. Lažybininkai estų atstovo šansus patekti į finalą vertina labai atsargiai – lažybų lentelėse Estijos vardas yra ties dešimtuko riba.

YouTube player

Toli nuo nacionalinio finalo koncepcijos nepabėgo ir Portugalijos atstovas Conan Osíris. Atlikėjas kartu su šokėju atlieka tą pačią choreografiją, o scenos viduryje stovi nacionaliniame finale naudoti laiptai.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Tiesa, atlikėjas bei šokėjas šį kartą pasirodė su kitokia apranga – Conan vilki tamsiai žalios spalvos kimono primenantį kostiumą, o šokėjas dėvi tos pačios spalvos kelnes bei ilgas pirštines. Ekranuose matoma besiskleidžianti rožė, duominuoja raudona bei juoda spalvos.

Repeticijos metu atlikėjas pasirodė užtikrintai bei neturėjo jokių vokalinių sunkumų. Lažybininkai Portugaliją vertina panašiai kaip ir Estiją – prognozių lentelėje abi šalys yra viena šalia kitos. Ar abiems šalims pavyks patekti į pusfinalio geriausiųjų dešimtuką, sužinosime už kiek daugiau, nei savaitės.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus