Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Repeticijos

Sekmadieno repeticijas pradėjo Belgijos ir Sakartvelo atstovai

Eliot iš Belgijos šį rytą buvo pirmasis, išbandęs „Expo Tel Aviv“ parodų salės sceną. Pasirodymo metu išvysime tris žmones – centre stovintį pagrindinį atlikėją, taip pat dar du šokėjus, kurie taip pat muš scenoje pastatytais būgnais. Eliot vilki juodos ir oranžinės spalvų kostiumą.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Posmų metu scenoje daugiausiai dominuoja raudona ir mėlyna spalvos, priedainių metu fonas keičiasi į baltą ir sidabrinę. Įvairios vaizduojamos formos dažnai juda pagal būgnų mušimo ritmą.

Kūrinio pabaigoje šokėjai prisijungia prie Eliot. Vokaliai vaikinas skambėjo gerai, tačiau bendrai pasirodymas atrodo kiek per daug paprastas. Lažybininkai taip pat atsargiai vertina Belgijos šansus, tačiau visgi linkę manyti, kad šalis į finalą pateks.

YouTube player

Antrasis scenoje pasirodė Sakartvelo atstovas Oto. Atlikėjas dainuoja ne vienas – su juo dar penki pritariantieji vokalistai. Kūrinio pradžioje juodai apsirengęs Oto stovi centre, o fone dominuoja apsnigtų kalnų vaizdai. Pasirodymo eigoje vaizdai kinta, scena nusidažo raudonai, o fone galime išvysti spygliuotos tvoros motyvus bei ugnį. Kūrinio kulminacijoje įspūdį dar labiau stiprina ir pirotechnika, o pritariantieji vokalistai taip pat atsiduria arčiau centro.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Apvželgiant pagrindinio vokalisto balsą, jis, kaip visuomet, skambėjo itin stipriai. Pasirodymas visas tris minutes išlaiko intensyvumą, o pagrindinis dėmesys skiriamas Oto.

Lažybininkai prastai vertina Sakartvelo šansus ir mano, jog šalis trečius metus iš eilės praleis „Eurovizijos“ finalą.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus