EBU nuotr.
Eurovizija 2016 (atrankos)

Iš Lietuvos nacionalinės atrankos pasitraukė Alice Way ir „Behind The Moon“, vakaro favoritas – Donny Montell

EBU nuotr.
EBU nuotr.

Štai pasibaigė ir ketvirtoji Lietuvos nacionalinės atrankos į 2016 metų „Euroviziją“ laida, kurios metu į scena antrą kartą žengė atlikėjai, kurie sėkmingai išbandė savo jėgas dviejose pirmose laidose. Susumavus komisijų ir žiūrovų balsavimo rezultatus paaiškėjo, jog pirmąją vietą šįvakar užėmė Donny Montell su daina „I’ve been waiting for this night“. Deja, mažiausiai taškų surinko grupė „Behind The Moon“ ir Alice Way. Šių dalyvių atrankoje jau nebeišvysime. Į kitą etapą taip pat keliauja Rūta Ščiogolevaitė, Erica Jennings, Catrinah, Ištvan ir Ellada, Valdas Lacko ir Eglė Jakštytė.

Lietuvos komisija, kurią sudarė Ramūnas Zilnys, Darius Užkuraitis, Nomeda Kazlaus ir Kazimieras Šiaulys, daugiausia taškų skyrė Donny Montell ir Rūtai Ščiogolevaitei. Rūtą aktyviausiai palaikė ir Lietuvos žiūrovai. Užsienio ekspertai, kuriems šį kartą atstovavo Peteris Froidentaleris, Daisy Syron ir Karlas Friersonas, daugiausia simpatijų skyrė atlikėjui Donny Montell. Taigi Donny pelnė 12 taškų iš komisijos, o Rūta – iš žiūrovų. Kadangi komisijos balsas yra svaresnis, vakaro nugalėtoju buvo paskelbtas būtent Donny.

Lietuvos nacionalinės atrankos ketvirtos laidos rezultatai:

ketvirtoslaidosrezultatai

Visų pasirodymų ištraukos:

YouTube player

Vakaro nugalėtojo pasirodymas:

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

10 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
sExpertas
sExpertas
prieš 8 metus

Kiek pamenu tai Cascados daina išvis buvo prilyginta kaip Swedish House Mafia – Don’t You Worry Child dainos kopija. Nežinau iš kur tą Loreen ištraukėt. Labiausiai į Loreen dainą buvo panaši tik Estų išsiųsta Tanja – Amazing

fillip
fillip
prieš 8 metus

nu ir man nepanasios as buvau nusivyles kad europe tais metais kai cascada net top 20 nebuvo.. sakau dabar tiesiog kad su rutos united tas pats gali but ir tiek nors man tai nezinau nepanasios tos dainos su milion voices. zodziu jum beleka numesk ir sakysit panasu i ta ar i ta nes tu dainu virs milijardo gal tai kur nebus tu panasumu zodziu wake up.

LTU
LTU
prieš 8 metus

Iš tikrųjų tai ten tik priedainyje natos užlaikymas panašus buvo, daugiau nieko. Bent jau man jos buvo visai nepanašios.

LTU
LTU
prieš 8 metus

Jo, puikiai pamenu ir aš kaip vyko ginčas, jog dainos panašios. Bet Cascada gynėsi, kad nekopijavo ir siūlėsi palyginti dainas kažkokiu tai būdu. Tai ždž. Viskas taip ir baigėsi 😀

Brat2va
Brat2va
prieš 8 metus

😀 filipai tu nors pats klausei sias dainas? Kuom panasus siu dainu priedainis? nei vieno procento panasumo nematau :))) ir cascada aiskus lyderis nebuvo 🙂 tesiog iejo i top10 pagal bukmeikerius ir tiek:))

fillip
fillip
prieš 8 metus

na tiek youtubej tiek kiti internet saitu eurovision troliai teige jog priedainis copy paste. cascados sansai laimet buvo geri pasak bukmekeriu bet visgi nebalsuota tiek ziurovu tiek komisijos ale del euphoria copy.

Brat2va
Brat2va
prieš 8 metus

Cascada ir Loreen? Kas bendro? tik kad jos abi moteris?

agne
agne
prieš 8 metus

Ahaha:DDDD loreen ir cascada

Ž
Ž
prieš 8 metus

What, ką Loreen ir Cascada turėjo bendro :DDD

fillip
fillip
prieš 8 metus

dony montel uzsieny gerai vertino jau ir wiwibblogs jury galingus balus susove ir siaip ziurovai megsta jo daina labiau nei love is blind na beabejo puiki daina ir ten daug kas kalba apie top 10. na o ruta nezinau man labai patiko daina bet issiuntus bus panasiai kaip copy ale todel negautume balu kaip is po loreen cascada vare ir ale kopija laike visi o daina ir cascados puiki buvo na tai tiek..