Eurovizija 2009 (dalyviai)

„Eurovizijoje“ neišvysime Gruzijos!

gruzija_eurovizija_2009 Gruzija, kuri dar rudenį buvo pranešusi, kad gali nedalyvauti „Eurovizijos“ dainų konkurse, kuris vyks Maskvoje, dėl blogų politinių santykių su Rusija, savo sprendimą pakeitė ir vasario viduryje išrinko grupę Stephane ir 3G atstovauti šiai šaliai.

Po neseniai kilusio skandalo dėl jų „eurovizinės“ dainos „We don’t wanna put in“, oficialiai buvo pranešta, kad ši šalis atsisako dalyvauti šių metų gegužę Maksvoje vyksiančiame 54-ajame „Eurovizijos“ dainų konkurse.

Nacionalinis transliuotojas pranešė, kad jie taip pat atsisakė galimybės pakeisti dainos žodžius, arba siųsti kitą atlikėją.

Surinkta ekspertų komisija skelbia, kad dainos pavadinimas „We don’t wanna put in“, kuriame galima „įskaityti“ Rusijos ministro pirmininko Vladimiro Putino pavardę, neatitinka reikalavimo, kuris sako, jog dainoje negali būti jokių politinių gestų.

Vienos iš grupės Stephane ir 3G narių nuomone, jų daina iš „Eurovizijos“ yra pašalinta dėl Rusijos spaudimo.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

8 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Aušrinė Visockytė
Aušrinė Visockytė
prieš 15 metus

manau, kad rusaqi tiesiog yra bailiai. bet iš tiesų nei viena, nei kita pusė nesielgia sąžiingai. o Lietuvai.. ką Lietuvai.. nuplaukė taškai..

skaiste
skaiste
prieš 15 metus

na aisku rusai gi negalejo leisti saipytis is ju,ju paciu saly.nors sveikinu gruzinus su drasa ir uzsispyrimu

Selena
Selena
prieš 15 metus

Nesamonė, aš norėjau, kad jie dalyvautu

Joooo...
Joooo...
prieš 15 metus

Niekota Rusija nepapirkinėja, juk čia EBu nusprendė, o ne Rusija….

Me
Me
prieš 15 metus

O jau kai Izraelio ir Ukrainos 2007 metais, Lenkijos 2003 ir t.t. dainos buvo politines, o pvz Serbijos 2007 m. pasirodyme irgi naudota tam tikra politine afiša tai niekam neužkliuvo. Matyt teisingi gandai apie tai, akd Rusija papirkineja EBU ;/….

EXTRA
EXTRA
prieš 15 metus

nesamone, lietuvai papildomi taskai nuplauke… !!!

Indis
Indis
prieš 15 metus

Gerai kad dar pastebėjo o tai jau 16d. šalių delegaciju pirmininku susirinkimas.Ir būtų jau išsiuntę.Šeip reik ir Gruzijai vieną kartą nebešokti pagal Rusijos grojama dudelę.Šaunuoliai(nepalaikau nei vienos,nei kitos pusės).

Blondi
Blondi
prieš 15 metus

Shewnioleij.