Stop kadras @circusmircus
Dalyviai

„Circus Mircus“ Sakartvelui atstovaus su „Lock Me In“

Dar lapkritį „Eurovizijos“ dainų konkurso internetinis puslapis eurovision.tv paskelbė, jog Sakartvelui atstovaus originalus ir kūrybiškas muzikinis projektas „Circus Mircus“. Kovo 3 d. buvo pristatyta ir konkursinė daina „Lock Me In“.

Atsidarę dainos įrašą neišsigąskite, jog jūsų kompiuteris sugedo ar klipas nepasileidžia. Grupė dainą ir jos klipą turėjo pristatyti kovo 10d., tačiau dėl kilusio Rusijos karo Ukrainoje nusprendė, kad dabar nėra geriausias laikas pristatyti nuotaikingą ir spalvingą vaizdo klipą. Vietoj jo ekraną „Circus Mircus“ ekraną papuošė užrašu: „Klipas neprieinamas. Atlikėjai smerkia rusijos invaziją į Ukrainą“. Taip grupė solidarizuojasi su Ukrainoje esančiais broliais ir seserimis.

„Tikimės artimiausiu metu paskelbti savo muzikinį vaizdo klipą, kai baigsis šie baisūs įvykiai ir mūsų visuomenė pradės gyventi normalų gyvenimą. Ir, žinoma, Слава Україні! Героям слава!“, vaizdo įrašo aprašyme skelbia grupė.

YouTube player

Iš pirmo žvilgsnio smagūs ir nuotaikingi atlikėjai savo socialinio tinklo Youtube paskyroje lapkričio mėnesį pasidalino vaizdo žinute, kurioje prisistato:

Mieli žemės gyventojai,

žinutę jums siunčia „Circus Mircus“. Norime jums pranešti, jog Sakartvelo nacionalinio transliuotojo sprendimu, šaliai tarptautiniame „Eurovizijos“ dainų konkurse atstovaus „Circus Mircus“.

Klausiate, kas yra „Circus Mircus“? Tai judėjimas, sutelkiantis tuzinus profesionalų, dirbančių skirtingose srityse, kad sukurtų precedento neturinčią audiovizualinę patirtį.

Kertinis projekto filosofijos akmuo — visiškas muzikos rėmų nepaisymas.

Norėdami susisiekti su „Circus Mircus“ nariais dėl platesnės informacijos, parašykite el. p.

YouTube player

„Circus Mircus“ susibūrė Tbilisyje prieš vienerius metus. Visi trys grupės nariai buvo pašalinti iš cirko akademijos, kurioje ir susipažino: „Buvome prasčiausi komandoje, todėl ir tapome draugai“.

Projekto kūryba turėtų patraukti altenatyvios muzikos gurmanų dėmesį, kartvelai kuria eksperimentinę, įdomiai ir netikėtai skambančią muziką.

YouTube player

Netradiciniais sprendimais Kaukazo valstybė konkurse žiba ne vienerius metus, tačiau dar nė karto nėra iškovojusi pergalės suaugusiųjų „Eurovizijoje“. Pernai valstybei atstovavo Tornike Kipianis, pusfinalyje likęs priešpaskutinėje vietoje. Aukščiausias šalies pasiekimas — 2010-aisiais pusfinalyje iškovota 3 ir finale 9 vietos.

Sakartvelas pasirodys antrajame „Eurovizijos“ pusfinalyje.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus