Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Eurovizija 2015 (renginys)

Sceną išbandė Rusijos atstovė

Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Polina Gagarina – viena geriausiai žinomų populiariosios muzikos atlikėjų Rusijoje, pagaliau turėjo galimybę repetuoti ant didžiosios „Eurovizijos“ scenos.

Polina, kaip ir daugelis šių metų „Eurovizijos“ dalyvių, per pirmąją repeticiją atskleidė, kaip atrodys tiesioginio eterio metu. Atlikėja vilkės ilgą baltos spalvos suknelę. Šį drabužį apšvies keletas prožektorių, sukuriančių taškuotos suknelės įspūdį.

Pasirodymo pradžioje apšviesta bus tik Rusijos atstovė. Vėliau LED ekranas pradės rodyti šviesos efektus, o dainos pabaigoje pasirodys Žemės vaizdas. Polinai pritars du vokalistai ir gitaristai, bei būgnininkas, kuriuos visus pasirodymo metu galėsime išvysti scenoje. Atlikėjos vokalas repeticijos metu skambėjo nepriekaištingai.

Dainininkės gerbėjai yra užtikrinti, kad atlikėja išsiverž į finalą, tuo neabejoja ir lažybų bendrovės. O kaip bus iš tiesų, sužinosime jau po savaitės.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Airidas
Airidas
prieš 8 metus

Aš už Polina 🙂 nesvarbu jei ji atstovauja Rusijai, svarbu, kad daina gera. Bet jau eurovizija senai nebėra dainų konkursas, tai šiek tiek skaudu. O Švedijos daina jau Lietuvoje tapo hitas.