Eurovizija 2013 (renginys)

Antrą kartą repetavo finalistų šešetas

italija - repeticija 2Tuo tarpu, kai pirmojo pusfinalio dalyviai jau išbandė tiesioginio „Eurovizijos“ eterio skonį, Švedijos atstovas bei „didžiojo penketo“ šalys, kurios automatiškai yra konkurso finale, šiandien tik antrą kartą žengė į Malmės sceną savo techninėms repeticijoms. Kaip jiems sekėsi, galite išvysti apačioje esančiuose vaizdo įrašuose.

Visos šešios šalys po savo repeticijų surengė spaudos konferencijas, kurių metu taip pat traukė burtus, lemiančius, kurioje finalo dalyje jiems teks pasirodyti.

Ispanijos, Prancūzijos bei Vokietijos komandoms atiteko pirmoji finalo dalis, tuo tarpu italą bei Jungtinės Karalystės atstovę Bonnie Tyler išvysime antroje dalyje. Konkurso šeimininkei Švedijai numeris buvo ištrauktas jau prieš kelis mėnesius – Robin Stjernberg pasirodys 16-as.

Šiandien nuo 18.00 val. Malmės arenoje taip pat vyksta pirma antrojo pusfinalio generalinė repeticija, o 22.00 val. prasidės antra, pagal kurios vaizdo įrašą balsus skirs 50 proc. rezultato lemianti komisija.

„ESDM“ – „Contigo Hasta el Final“ (Ispanija):

Amandine Bourgeois – „L’enfer Et Moi“ (Prancūzija):

Cascada – „Glorious“ (Vokietija):

Robin Stjernberg – „You“ (Švedija):

Bonnie Tyler – „Believe in Me“ (Jungtinė Karalystė):

Marco Mengoni – „L’essenziale“ (Italija):

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

4 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Tufas
Tufas
prieš 10 metus

sensles nenusisnekek italas be emociju sako jis vienas emocingiausiu siais metais atsidaves dainai, jos atlikimui rimtas pretendentas laimet jis. nesvaitek nezinodamas(a)

pixas
pixas
prieš 10 metus

Tai italas su pojaviu gerai sutaria,kaip jis italijoj gyvena 😀 del to abu panasu style turi 😀

Senseless
Senseless
prieš 10 metus

Ispanija > Pradžia kaip iš Lord of the Rings, tiktų į soundtrack’us, o poto vis nuobodžiau ir nuobodžiau 🙂
Prancūzija > Viskas nuobodu, nuo pradžios iki galo. Maivymasis išvis nesuprantamas man.
Vokietija > Garsi atlikėja, stiprus vokalinis balsas, bet popsiška daina, kuri manau neleis laimėti eurovizijos. Sakyčiau dešimtuko gale, arba iškart už jo bus.
Švedija > Geriau būtų Yohio, bet šitas nėra prastas, netgi sakyčiau visai geras, bet šeimininkus visad nuvertina, tai nemanau, kad bus TOP5. Kaip ir Vokietija geriausiu atveju dešimtuko gale bus arba už jo.
UK > Bonnie Tyler, apie ją negaliu nieko blogo sakyt, o gero nelabai ką ir matau.
Italija > Sakyčiau pretendentas laimėti, bet tai susivėlęs kaip Pojavis, o dainuoja išvis be jokių emocijų, kaip robotas…jei išspręstų šiuos minusus, būtų rimta paraiška į 1vt, jei ne, liks už TOP5 ribų.

Inga
Inga
prieš 10 metus

Man labiausiai patiko Vokietijos,,Švedijos ir Italijos repeticijos! 🙂

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.