Eurovizija 2011 (dalyviai)

Kas tapo „Mis ir Misteris Eurovizija 2011“?

Visą balandžio mėnesį jau trečią kartą „Eurodiena“ kvietė balsuoti ir rinkti žaviausius ir gražiausius šių metų „Eurovizijos“ dainų konkurso dalyvius. Balsavimas vyko dviem etapais: pirmajame beveik trisdešimt dainininkių varžėsi „Mis Eurovizija“  ir kaip niekad gausus būrys atlikėjų — beveik penkiasdešimt — „Misteris Eurovizija“ kategorijose. Didžiausio Jūsų palaikymo sulaukę septyni atlikėjai iš kiekvienos kategorijos toliau tęsė kovą dėl gražiausiųjų titulų.

Ypač permaniningas balsavimas buvo tarp „Mis Eurovizija“ dalyvių — pirmoje vietoje pabuvojo net trys konkursantės, bet į priekį išsiveržti pavyko antrą kartą iš eilės į „Eurovizijos“ sceną lipsiančiai Lenai Meyer-Landrut. Sulaukusi 22.73% visų balsavusiųjų palaikymo, Vokietijos garbę finale ginsianti mergina jau antrą kartą patenka tarp gražiausių konkurso dalyvių — pernai metais „Eurodienos“ skaitytojų nuomone „Mis Eurovizija“ konkurse Lena liko antroje vietoje. Tuo tarpu „Misteris Eurovizija“ kategorijoje favoritai buvo žinomi nuo pat pirmos balsavimo minutės. Žaviausiu konkurso dalyviu tapo antrajame pusfinalyje pasirodysiantis švedas Eric Saade (47.16% balsų). Ar grožis padės šiems dainininkams iškovoti pergalę, sužinosime jau visai netrukus.

Visai nedaug iki pirmosios pozicijos prireikė ir jaunajai Estijos atstovei Getter Jaani, kuri dažnai yra įvardijama kaip viena „Eurovizijos“ dainų konkurso favoričių. Sulaukusi 19.7% balsavusiųjų palaikymo „Mis Eurovizija“ kategorijoje mergina iškovojo garbingą antrąją vietą. O Aleksej Vorobjov iš Rusijos, kuris konkurse nusprendė pasirodyti pasivadinęs Alex Sparrow slapyvardžiu, pergalė tikrai neatrodė ranka pasiekiama — surinkęs tik 17.73% balsų didžiausios Europos valstybės atstovas beveik tris kartus nusileido „Misteris Eurovizija“ balsavime pirmoje vietoje esančiam Eric.

Šiek tiek daugiau nei už savaitės ji lips į konkurso sceną ir bandys sužavėti Europą savo stipriu vokalu bei iškovoti vietą finale — taip, tai Lietuvos viltis „Eurovizijos“ dainų konkurse Evelina Sašenko, kuriai „Eurodienos“ skaitytojai patikėjo trečiąją vietą. Sulaukusi 19.32% balsavusiųjų palaikymo, Evelina vos keliais balsais nusileido maištingajai kaimynei estei Getter. Nors keli balsai „Mis Eurovizija“ kategorijoje galėjo daug ką pakeisti kiekvienai finalininkei, „Misteris Eurovizija“ balsavime jie nieko nebūtų reiškę — finaliniame balsavime  trečioje pocizijoje esantis Graikijos atstovas Loucas (9.7%) smarkiai atsiliko nuo pirmųjų vietų laimėtojų. Ar grožis padės taip pat pirmojo pusfinalio metu pasirodysiančiam dainininkui iškovoti Graikijai eilinį bilietą į finalą (nuo pat pusfinalių sistemos įvedimo ši šalis nėra nė karto likusi už finalo borto), spręsti galėsite ir Jūs savo balsais.

Pernai metais tarp šešių „Mis ir Misteris Eurovizija“ finalininkų konkurse pusfinalio barjero neįveikė tik vienintelė Lietuva. Tarp žaviausiųjų ir gražiausiųjų papuolę Armėnijos, Izraelio, Vokietijos, Norvegijos ir Azerbaidžano atstovai galėjo džiaugtis gan neblogais pasiekimais „Eurovizijos“ dainų konkurse. Ar grožis padės atlikėjams ir šiemet iškovoti bilietus į finalą ir pasiekti pirmąjį dešimtuką? Visi atsakymai jau netrukus.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

15 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Lakkys
Lakkys
prieš 12 metus

@Clare,
Ne man spręst, ar gražus ar ne, tačiau Swartzkoff the Look of Music konkursą Lietuvoje laimėjau,
ir šeip foto modeliu dirbu..
Iš ties nepamenu už ką balsavau, tik aišku, jog ne už laimėtojus.
Tačiau, klausyk, įdomu kam labiau reiktų pasimokyt mandagumo?
Aš komentuoju viešus žmones, kurie ir turi būti apkalbami, kitaip jie nebūtų įdomūs, o tu dėl tokio natūralaus dalyko puoli ant nepažįstamų žmonių…
na, mažvaikiškas ir kvailas poelgis.

Hideo
Hideo
prieš 12 metus

Sveikinu Evelin laimėjus 3 vietą 🙂 bet jei paskaitys komentara lai nesupyksta 🙂 pasakysiu tik kaip atrodo 😉 na su tokia šukuosena toj nuotraukoj primena lyg kokia kienonors močiutė jau būtų 😀 😉

haha
haha
prieš 12 metus

istikruju lena tame paveiksliuke gerai atrodo 🙂 bet relybeja tai nlb 😀 nesakau kad negrazi bet Getter man grazesne 🙂 o Eric kad laimejo nu nk nesakau su dailiu snukuciu bet Loukas ir atrodo gerai kai dainuoja jis aukstas tvirtas toks kietas o Eric nlb galingas atrodo 😀

aš
prieš 12 metus
Gabija
Gabija
prieš 12 metus

Eric’as pelnytai laimejo :)*

Ane
Ane
prieš 12 metus

Ta Lena man tai kaip iš to filmuko „katinas su skrybėle”, o švedas tai kaip ir priklauso laimėjo pelnytai.

Em_ma
Em_ma
prieš 12 metus

Eric turi but number 1 !!! 🙂

Hideo
Hideo
prieš 12 metus

DJ MIk: 1000 procentu tau pritariu 🙂
kur jus matot grozi toj Lenoj? eikit jus sau su savo tokiu skoniu 😀 Na už Vorobjova ir buvo geriau atrodanciu 😉

Clare
Clare
prieš 12 metus

@Lakkys: Kaip miela. Pats tikriausiai esi beprotiškai gražus 🙂 Tau reikėtų pasimokyti elementaraus mandagumo komentuojant. Ir turiu klausimėlį – už kurių atlikėjų grožį balsavai (jei žinoma iį viso balsavai, o ne tik tuščiai dabar burną aušini)?

Tomas
Tomas
prieš 12 metus

Man tai ziauriai negrazi lena , o ypac scenoi kai dainuoja … , Este tikrai grazesne 🙂 ir Evelina taipogi grazi 🙂 , Svedas pelnytai laimejo ;D

Lakkys
Lakkys
prieš 12 metus

Pf…klaikoka,
Saade’as išvis kažkox vienas baisiaūsių šiemet…
Lena irgi neformoj kaip giltinė atrodė,
buvo tikrai gražesnių, charakteringesnių, nenupieštų snukelių…

DJ Mik
DJ Mik
prieš 12 metus

Man tai Getter grazesne uz Lena 🙁

Justas12
Justas12
prieš 12 metus

Lena!!! Pirma vieta liux !! 😉

et
et
prieš 12 metus

Leeena ! Grazute !

Viktoras
Viktoras
prieš 12 metus

Uhu , gal ir nieko rezultatai . 🙂