Eurovizija 2010 (dalyviai)

Naujas grupės „maNga“ vaizdo klipas

foto1

Didžiąją dalį Europos, tame tarpe ir Lietuvos gyventojų, simpatijų susižėrusi šių metų „Eurovizijos“ konkurso antros vietos laimėtoja turkų grupė „maNga“ pradžiugino savo gerbėjus nauju muzikiniu klipu.

„Evdeki Ses“ – daina iš grupės antrojo, daug dėmesio sulaukusio 2009 metais išleisto studijinio albumo „Şehr-i Hüzün“. Kūrinio autoriai – garsios Turkijos grupės „Cartel“ nariai Ahmet İşçitürk, Kerim Yüzer ir Alper Agila (jis taip pat pasirodo klipe).

Klipas, sukurtas per dvi dienas, buvo filmuojamas keliose skirtingose Stambulo vietose. Siužeto centre – grupė „maNga“ kartu su atlikėju Alper Agila ir didžiulis būrys jaunuolių, linksmai leidžiantys laiką triukšmingame vakarėlyje.

Režisieriaus pareigas šįkart užėmė grupės vokalistas Ferman Akgul (šiuo metu jis studijuoja Kino meną Marmaros universitete). Jis taip pat režisavo ir pirmajame grupės albume esančios dainos „Yalan“ vaizdo klipą.

Lapkričio pradžioje televizijoje ir internete pasirodęs dainos „Evdeki Ses“ klipas – jau ketvirtasis grupės „maNga“ albumo „Şehr-i Hüzün“ video klipas.

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

4 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
m.
m.
prieš 13 metus

dievinuuu! ;*

dovile
dovile
prieš 13 metus

myliu Ferman Akgul

Aušrinė Visockytė
Aušrinė Visockytė
prieš 13 metus

kaip aš juos myliu..! : )))))

Romualdas
Romualdas
prieš 13 metus

Saunuoliai 🙂