Eurovizija 2010 (dalyviai)

Airija: į „Euroviziją“ važiuoja Niamh Kavanagh

560287Vėlų penktadienio vakaro Dubline įvyko „The Late Late Show“, kurios metu buvo išrinkta Airijos atstovė. Porą valandų trukusio renginio metu pasirodė penki šaliai atstovauti pasiryžę atlikėjai.  Kiekvieno iš jų pasirodymą vertino jau buvę Eurovizijos nugalėtojai: Dana (laimėjo 1970 m.) ir Johhny Logan (laimėjo 1980 m., 1987 m. ir parašė 1992 metų nugalėtojos dainą) bei Marty Whelan — Airijos „Eurovizijos“ komentatorius.

Surinkusi daugiausiai balų iš visų regionų žiuri ir nugalėjusi žiūrovų balsavime, teisę važiuoti į Oslą ir atstovauti savo šaliai atiteko Niamh Kavanagh. Ji antrajame „Eurovizijos“ pusfinalyje pasirodys su kūriniu „It’s for you“.

41-erių Niamh Kanavagh nėra „Eurovizijos“ naujokė. 1993 metais ji laimėjo konkursą su balade „In your eyes“, kurią dar iki šiol prisimena „Eurovizijos“ fanai kaip vieną gražiausių triumfavusių dainų.

Niamh Kavanagh „It’s for you“

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

6 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
as to ne
as to ne
prieš 14 metus

Šiaip Inculto sužavėjo ne triusikais, o daina. Jeigu būtų leista jiem gyvai grot jie ten dar ne taip stogą nurautų. Neseniai realiai mačiaui jų gyvą šios dainos pasirodymą – žiauriai veža! Jie juk grupė ir kai jie negali grot gyvai – jie daro šou. Manau teisingas požiūris.

skaiste
skaiste
prieš 14 metus

lieva ir suknele ir isvaizda, ir daina neypatinga

ne
ne
prieš 14 metus

taip, aiste ten butu oho kaip stoga nunesus, o msu lietuviu isprusimas, dieve triusikus parodyt, gal ka ir butu suzveje tai pries 8 metus, bet tik ne db. PRAVALAS LIETUVAI

tfu!
tfu!
prieš 14 metus

grazi daina? taigi lyrine! nuobodi, neidomi….o patys nesugeba isrinkti lyrines balades…b…….l……manau klaida siu metu musu pasirinkimo.

aaa
aaa
prieš 14 metus

1993 metu daina buvo zymiai geresne, bet ir sita nebloga 🙂

neiias
neiias
prieš 14 metus

grazi dainaa ;DD