Eurovizija 2008 (atrankos)

Pavogta Jurgio Brūzgos „eurovizinės“ dainos fonograma (eurovizija.lt)

Sausio 12 dieną Lietuvos televizijos didžiojoje studijoje įvyko pirmasis Nacionalinės Eurovizijos atrankos turas. Jurgis Brūzga į studiją atskubėjo stebėti konkurentų pasirodymų. Po savaitės su grupe „Face time“ jis bandys laimę antrajame Eurovizijos atrankos ture.

Po transliacijos Jurgis su grupės būgnininku bei drauge važiavo į vieną sostinės kavinę užkąsti. Mašiną dainininkas paliko netoli Trakų gatvės. Grįžęs rado išdaužtą galinį automobilio langą bei pasigedo savo nešiojamojo kompiuterio, kuriame buvo ne tik begalė grupei „Face time“ svarbios informacijos, bet ir šių metų Nacionalinei Eurovizijos atrankai skirtos dainos „Celebrate“ fonograma: „Kompiuterio atmintyje liko beveik metus laiko kaupta grupei svarbi medžiaga bei dainos „Celebrate“, kurią atliksime Eurovizijoje, fonograma“,- apgailestavo Jurgis Brūzga. Fonogramą grupei teks įrašyti iš naujo – tam jie turi tik savaitę laiko. Laimei, pas garso režisierių liko muzikiniai takeliai, kurie, kaip tikisi Jurgis, pagelbės.

Dėl vagystės J. Brūzga kreipėsi į policiją. Tačiau kol kas jokių žinių.

Jurgis Brūzga išgarsėjo LTV laidoje „Lietuvos dainų dešimtukas“, kartu su partnere Lidija Rasutis užėmę trečiąją vietą. Iš karto po dalyvavimo projekte, įkūrė grupę „The Faces“, kurios pavadinimą pakeitė į „Face time“.

Antrojo Nacionalinės atrankos turo dalyvių pasirodymas – jau šį šeštadienį 21 valandą per Lietuvos televiziją.

Straipsnio šaltinis: eurovizija.lt

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

va cia tai tikra nelaime…
kompuose siais laikais yra puse zmoniu gyvenimo…:(((
uzuojauta Jurgiui 🙂
beje – jis ateity bus saunus atlikejas 😛

Edgaras
Vienas iš trijų pirmųjų „Eurodienos“ redaktorių, 2008 ir 2009 metais pranešęs daugiau kaip 150 „Eurovizijos“ naujienų konkurso fanams Lietuvoje.