Eurovizija 2008 (renginys)

Akreditavimas prasidėjo

Kasmet į „Eurovizijos” dainų konkursą atvyksta virš 2000 akredituotų žurnalistų ir fanų, kurie dvi savaites gali stebėti visas repeticijas, dalyvauti spaudos konferencijose bei reklaminiuose šalių vakarėliuose.
Šiandien prasidėjo spaudos atstovų ir fanų registracija akreditavimui gauti, kuri tęsis iki balandžio 30 dienos.
Žurnalistai ir fanai gali registruotis eurovision.tv tinklapyje. Prašymai atitinkamai bus perduoti kiekvienos šalies „Eurovizijos” delegacijai, ir delegacijų pirmininkas nuspręs ką akredituoti iš savo valstybės.

Šiuo metu Belgrade beveik nėra įmanoma rasti laisvų vietų viešbučiuose „Eurovizijos” laikotarpiui. Europos Transliuotojų Sąjunga yra rezervavusi nemažai kambarių atvyksiantiems žurnalistams ir delegacijų nariams. Tuo tarpu fanams pagalbą ieškant būsto siūlo Serbijos „Eurovizijos” konkurso gerbėju klubas (OGAE).

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

18 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

viskas gerai! girdejote? konkursas ivyks ir viskas ten bus gerai 🙂 na tik zinoma apsaugos daug visur prives, bet tai gal ramiai ten viskas praeis :)))

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

dabar jau suprantu kam begti…. begti kad per "sou" nebutum susprogdintas… ot teroristams tikras sou butu… kitiems deja – nelabai… :///

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

O kam begt? juk mieste vyks sou be bilieto! taigi taip ten bus linksma kad ojojo 🙂 vaziuociau ir as jei butu arciau :)))

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

kadangi malta maza, tai visi apsistotu palinkiniuose miestuse 🙂 pvz as gyvenu siauliuose – o kita diena vaziuoju i konkurso finala Klaipedoje arba Vilniuje 😀

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

o del pelno.. tai jo visi uzsikals. kainos turbut trigubai soktels, todel miestieciai begs is ten kur nors, kur normaliau tas kelias savaites ir ramiau butu..:)

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

nuvertini Malta… tu geriau pirma pasidomek, o tada snekek, nes Malta – turistine salis. si salis daugiausiai pajemu gauna butent is sitos srities, tad nesijaudink, tikrai yra ten ir viesbuciu, ir viso kito, kur zmones gali apsistoti. vat tokios salys kaip Serbija su apgyvendinimu tikrai gali tureti problemu, nes ji dar yra pakankamai nauja valstybe, nes neseniai atgavo nepriklausomybe, ten dar ne visai tvarkoj visos institucijos, tvarka gatvese ir visur kitur. taigi.. is anksto apie kita sali tikrai klaidinga spresti, kai nepasidomi is pradziu.

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

Kalbant del pagalbos fanams,tai cia jau iskiltu didele problema,na nebent jie ten gerai zino keleta butu,kaip butu lengviau susirasti vieta gyventi,na aisku ne kokiu rusiu ar dar,bet galbut pas kitus zmones laikinai 🙂
Siaip jeigu eurovizija butu laimejusi kokia Malta,tai is vis neisivaiduoju ka jie ten darytu visi 😀 nei vietu,nei ka,nu cia gal kaip koks kaimas butu,nei salis tuo "momentu" 🙂

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

tai aisku,cia tai pritariu,na nebent ten su kokiomis islygomis,na nesamone susakiau 😀
bet tai kaip kalbant apie viesbucius,tai pelno pasidarys ir visi kiti,kaip pvz.restoranai ir t.t.

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

nuo zmogaus priklauso… taciau tokie susiburimai, manau, turi daugiau minusu nei pliusu.. na, betgi to ir siekia laimejusi salis:D kam tada is viso laimeti ta Euroovizija… kad po to sulauktu betvarkes bent savaite ar dvi ;D

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

Na joa,cia del to tuso kaip sakant tai aisku..viskas gi atsibosta bet kartais tai faina butu 🙂
plius dar kai yra daugybe zmoniu,juk dar linksmiau 🙂

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

nu joa, party non stop;DDD~ tik as, jei buciau to miesto gyventoja, begciau kuo toliau nuo surmulio.. bet kartais paselioti, kai ypac svencia visi, visas miestas ir pan., tai tikrai jega;))

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

po pusfinaliu ar finalo visi fanai isleks i gatves, dainuos, su veliavom vaikscios buriais. gi tusas ten fantastinis. panasiai kaip pas mus senamiesti kai rinktine laimi :))))

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

bet tai itariu koks sujudimas toj Serbijoj. kaip isderino visa ramu gyvenima. tris savaites surmuliuos visi 🙂 smagu 🙂 patiktu man Vilniuj toks zavalas 😀

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

idomu, serbija eurovizijoj dalyvauja tik keleta metu o jau turi savo ogae

<a href='http://www.blogas.lt/profiles/Nightwister/'>Nightwister</a>
prieš 2024 metus

Cia su tavim sutinku, visada saliai kuri rengia eurovizija pelnas plaukia 🙂

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

nu vieniems patinka, o kitiems – nea. bet is esmes, tiems, kuriems nepatinka, tai jie kuriam laikui gali isvaziuoti kur nors paatostogauti ar siaip kur nors;) manau, kad tokiu tikrai nemazai atsiras, nes triuksmas, kad ir koks jis bebutu, tikrai patinka ne visiems anaiptol..

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Puiku ta "kose" kaip ja vadini. Turetu buti puki atmosfera miestieciams 🙂

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

vel nusimato neblogas pelnas saliai;))
bet siaip vel bus kose (turiu omeny, kad labai jau daug zmoniu…)

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.