Eurovizija 2013 (renginys)

Scenoje – lyriškoji Izraelio atstovė

Moran

Sander Hesterman (EBU) nuotr.

Po energingų graikų Malmės arenos scenoje pasirodė lyrinę baladę „Rak Bishvilo“ atliksianti Moran Mazor. Mergina vilkėjo juodą, žemę siekiančią, nuo kelių platėjančią, blizgučiais papuoštą suknelę su itin didele iškirpte. Su šiuo drabužiu Moran dalyvavo ir Izraelio nacionaliniame finale.

Moran dainuoti padeda trys vokalistai – viena mergina ir du vyriškiai, iš kurių vienas dar groja ir scenoje pastatytu juodu fortepijonu. Pasirodymo metu vyrauja tamsus apšvietimas, tik iš viršutinių prožektorių sklinda balta šviesa. Merginos vokalas skamba stipriai ir užtikrintai, tad komisijos palaikymo Moran turėtų sulaukti. Visgi, ar emocionali baladė pakankamai įtikins ir žiūrovus, nuspėti gan sunku.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

7 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
edvis
edvis
prieš 10 metus

viena prascausiu dainu siais metais

Senseless
Senseless
prieš 10 metus

Balsas gražus, daina tai tokia nei kabinanti nei ką, anglų kalba būtų labai pakėlusi vertę mano akyse. Dabar kaip ir aišku, finale bus, o ten jau nieko gero…

k
k
prieš 10 metus

Nu neįdomi ta daina. Balsas puikus, bet nu ….. neįdomu.

Justas
Justas
prieš 10 metus

nustebino :O

sveiki :)
sveiki :)
prieš 10 metus

fantastika :)))

Karolis
Karolis
prieš 10 metus

Man asmeniškai čia gražiausia šių metų baladė. Nors nė vieno žodžio nesuprantu bet ta jų pakankamai egzotiška kalba žiauriai kabina. Kaip ir su Harel Skaat buvo.

ViktorasViGo
ViktorasViGo
prieš 10 metus

NUOSTABU