Eurodiena.ltReakcijos

Finalinėje serijoje šiurpulius sukėlė italai, dainininkės atskleidė, kam skiria pirmas vietas

Justės Kraujelytės ir Petunijos širdis pavogusi Chanel iš Ispanijos, reiveriai prancūzai bei konkurso šeimininkai italai Mahmood su BLANCO karaliavo penktoje reakcijų serijoje.

„Eurovizijos“ reakcijų sezoną vainikuoja automatinių finalininkų dainų perklausa. 5 didžiosios Europos valstybės kasmet į konkurso finalą patenka be atrankinių etapų. Kokias dainas jos deleguoja šiemet? Kaip jas įvertino lietuvių dainininkės – žiūrėkite šiame epizode.

Perklausiusios dainų, atlikėjos tradiciškai jas reitingavo ir išskyrė favorites bei mažiau patikusias paraiškas. Galiausiai, serijos kulminacijoje paaiškėjo, kam krištolinį „Eurovizijos“ trofėjų įteiktų „Pati pasidariau“ judėjimo pradininkės bei įvardijo labiausiai įsiminusius pasirodymus. Be to, video metu išgirsite ir artimiausias portalo eurodiena.lt naujienas, žiūrėkite ir klausykite įdėmiai!

YouTube player

Pati pasidariau 

„Pati pasidariau“ — iš atlikėjų ir muzikos kūrėjų kilęs judėjimas siekiantis skatinti profesionalių Lietuvos moterų atlikėjų ir menininkių matomumą viešojoje erdvėje ir tarpusavio bendradarbiavimą. Tinklalaidėje siekiame kalbėti temomis, susijusiomis su muzikos industrija ir asmeninėmis patirtimis, kurios dažnai paliekamos paraštėse. Vienas iš tikslų – kokybiškas turinys lietuvių kalba. 

Apie daininkes ir reakcijų projektą išsamiau skaitykite šiame straipsnyje. Šią savaitę atlikėjas Konstantinas Lilas pristatė premjerą: dainą „Juodas Gruodis“ atliko su reakcijų video žvaigžde Petunija. Pasiklausykite!

YouTube player

Nuoširdžiai dėkojame už tūkstačius įsitraukimų stebint vaizdo įrašus mūsų youtube kanale! Laukiame jūsų atsiliepimų beigi pageidavimų. Rašykite mums, kokių video laukiate ateityje.

Kviečiame sekti Eurodieną socialiniuose tinkluose: Facebook ir Youtube, o mūsų kas savaitę kuriamų podkastų galite klausytis SpotifyApple Music ir kitose tinklalaidžių platformose.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus