Eurovizija 2010 (atrankos)

Danijos atstovas paaiškės vasario 6-ąją

denmark-RESIZE-s925-s450-fitDanijos nacionalinis transliuotojas DR pranešė, jog šalies atstovas, pasirodysiantis ant scenos Osle, paaiškės vasario 6 dieną.

Taip pat DR atskleidė ir keletą kitų dalykų: „Melodi Grand Prix“ — nacionalinė šalies atranka į „Euroviziją“ — vyks Aalborgo mieste. Ankstesniais metais atranka susidarydavo iš kelių etapų, o šį kartą bus pasitenkinta vos vienu — vasario 6-osios dienos naktimi, kuomet ir paaiškės, kas pristatys šalį Osle.

Nors pati kulminacija įvyks tik vasario 6-ąją dieną, tačiau dainoms siųsti liko vos daugiau nei mėnuo — dainų laukiama iki spalio 5-osios. Keturios dainos bus atrinktos nacionalinio transliuotojo, šešios — žiuri komisijos.

Bilietai į vasario pradžioje vyksiantį renginį bus pradėti pardavinėti nuo rugsėjo 28-osios dienos. Juos bus galima įsigyti šiame tinklalapyje ir visuose Danijos pašto skyriuose.

Priminsime, kad Danija Maskvoje pasirodė tikrai neblogai — josios atstovas Brinck pelnė tryliktąją vietą finale.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Artūras
Vienas iš trijų pirmųjų „Eurodienos“ redaktorių, 2008 - 2010 metais pranešęs daugiau kaip 200 „Eurovizijos“ naujienų konkurso fanams Lietuvoje.