„Shower“ asmeninio archyvo nuotr.
Fanai

Lietuvai OGAE „Antrojo šanso“ konkurse atstovaus grupė „Shower“

Praūžus 2024-ųjų „Eurovizijai“, ne sezono metu irgi yra tam tikrų naujienų. Pavyzdžiui, gana greitai sužinosime visus OGAE Antrojo šanso konkurso atstovus, o dabar jau yra aišku, kas šiame konkurse atstovaus Lietuvai. Tai – EUROVIZIJA.LT finale antrąją vietą užėmusi ir komisijos balsavimą laimėjusi grupė „Shower“, kuri atliko dainą „Impossible“.

YouTube player

Lietuvos atstovą OGAE „Antrojo šanso“ konkurse rinko OGAE klubo nariai – buvo sulaukta balsų iš 24 žmonių. Visai nedideliu skirtumu konkursą laimėjo būtent ta paraiška, kuri ir buvo arčiausiai kelialapio į Malmę ir nusileido tik atrankos laimėtojui Silvester Belt. Antrąją vietą užėmė Monika Marija, atlikusi dainą „Unlove You Starting Tomorrow“, o treti liko nacionalinėje atrankoje irgi 3 vietą užėmę grupė „The Roop“ su daina „Simple Joy“.

Visi OGAE Antrojo šanso balsavimo rezultatai:

1.„Shower“ 150

2. Monika Marija 137

3. „The Roop“ 135

4. Aistè 128

5. „Žalvarinis“ 94

6. „VB Gang“ 70

7. „Pluie de Comètes“ 55

8. Martin 52

9. „Queens of Roses“ 48

10. April Frey 43

11. Eley 20

12. Kasparas 16

13. Antoine Wend 12

14. „Baltos varnos“ 12

15. „Il Senso“ 8

16. Aistay 8

17. Kàro 7

18. MeidĖ 6

Likusieji nacionalinės atrankos dalyviai negavo nė vieno balso. Balsuoti galima buvo už visus šiųmetinės Lietuvos nacionalinės atrankos dalyvius. Bene vienintelis apribojimas „Antrojo šanso“ konkurso taisyklėse – atstovaujanti daina ar atlikėjas negalėjo būti diskvalifikuoti iš nacionalinės atrankos ar iš jos pasitraukti savo noru.

Kitų šalių atstovus konkurse sužinosime jau greitai (numatoma tarp liepos 15 ir 22 dienos), o kol kas patvirtinti yra šie:

  • Italija: Annalisa – „Sinceramente“
  • Portugalija: João Borsch – „Pelas Costuras“
  • Likęs pasaulis/San Marinas: Loredana Berte – „Pazza“
  • Serbija: Konstrakta – „Novo, Bolje“
  • Ispanija: Angy Fernandez – „Se Quien Soy“
  • Lietuva: „Shower“ – „Impossible“

Konkurso balsavimas vyks iki vasaros pabaigos, o finalinis renginys, rengiamas Švedijos OGAE fanų klubo, numatomas spalio 10 dieną. Pernai šį konkursą laimėjo šiemet sėkmės pagaliau sulaukę Marcus & Martinus su daina „Air“.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus