Dalyviai

Sakartvelas nusiteikęs kovingai: išgirskite Nutsos „Firefighter“

Paaiškėjo, kad Malmės „Eurovizijoje“ Sakartvelo žvaigždė Nutsa Buzaladze atliks uždegantį kūrinį „Firefighter“.

Nuo pat „Eurovizijos“ atstovės paskelbimo Sakartvelo transliuotojas neatskleidė jokių esminių paraiškos detalių. Vienintelė prieinama informacija apie Nutsos kūrinį buvo pačios atlikėjos žodžiai, kad į konkursą moteris planuoja važiuoti ne su balade.

Iš tiesų, „Firefighter“ yra šokti verčiantis pop kūrinys, kurį parašė garsūs Šiaurės Makedonijos autoriai Darko Dimitrov ir Ada Skitka. Sakartvelo paraiška taps tryliktuoju Darko darbu, skambėsiančiu didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje. Elhaidos Dani „I‘m Alive“, Tamaros Todeskos „Proud“ ir Hurricane „Loco Loco“ – tai tik keli ryškiausi Darko kūriniai, užkariavę milijonų gerbėjų širdis.

Nutsos Buzaladze pasirodymo choreografu taps italas Luigi Alloca, o atsakingu už scenografiją buvo paskirtas „America‘s Got Talent“ ir „American Idol“ projektuose dirbantis amerikiečių režisierius Sagiv Karpel. Taip pat paaiškėjo, kad scenoje dainininkei talkins keturi italų šokėjai.

YouTube player

Sakartvelo atstovė savo kūrinį pristatys antrajame „Eurovizijos“ pusfinalyje, vyksiančiame gegužės 9 dieną. Kaip manote, ar po šešių nesėkmingų šalies bandymų Nutsai pavyks iškovoti vietą „Eurovizijos“ finale?

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus