1tv.ge nuotr.
Dalyviai

Sakartvelui atstovaus tarptautinės šlovės siekianti Nutsa Buzaladze

Sakartvelas į Malmės „Euroviziją“ siunčia šalies divą Nutsą Buzaladzę.

Nutsa tikriausiai yra viena iš atlikėjų, kurias Sakartvelo konkurso fanai kiekvienais metais įsivaizduodavo kaip išsvajotą atstovę, tad šiemet šalies transliuotojas nusprendė išpildyti šį pageidavimą. Uždaros komisijos balsavimu buvo nuspręsta, kad Nutsa yra geriausias variantas 2024 metų „Eurovizijos“ dainų konkursui.

YouTube player

2015 metais Nutsa Buzaladze pasirodė Sakartvelo „X Fatoriuje“, o 2017-ais bandė laimę „Eurovizijos“ atrankoje su „White horses run“, tačiau liko antra, pergalę užleidusi Tako Gachechiladze. 2019-ais dainininkė išleido savo debiutinį albumą, pavadinimu „Nutsa22“, kurį sudarė ne tik kartvelų kaveriai, tačiau ir dainos, atliekamos anglų kalba. Kūrinys „Gelodebi“ tapo pirmuoju atlikėjos hitu, kuris lydėjo ją pirmajame gastroliniame ture po Sakartvelą.

YouTube player

Tarptautinio dėmesio moteris sulaukė sėkmingai dalyvaudama įvairiuose televizijos projektuose, tarp kurių – „New Wave“, „All Together Now“, „The Voice of Turkey“ ir 2023 metų „American Idol“, kuriame Nutsa pateko į geriausiųjų dvyliktuką ir pasirodė duetu su Kylie Minogue.

Siūlome išvysti ryškiausius Nutsos „American Idol“ pasirodymus:

YouTube player

Kelerius metus atlikėja gyvena Los Andžele ir Dubajuje, įrašinėja dainas ir filmuoja klipus. Perspektyvi dainininkė taip pat pasirašė sutartį su „Theater Dubai“ bei pasirodė „Expo“ parodoje. Nutsa niekad negaili gerų žodžių savo gimtinei Sakartvelui ir vadina jį namais. Save pristato kaip motyvuotą, aktyvią ir energingą merginą, kuri sunkiai dirba ir dievina tai, ką daro.

Pasak transliuotojo, konkursinė Sakartvelo paraiška bus pristatyta artimiausiomis savaitėmis.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus