EBU nuotr.
Vaikų Eurovizija

LRT transliuos „Vaikų Euroviziją 2023“

Vakar, lapkričio 13-ąją, nacionalinis Lietuvos transliuotojas LRT paskelbė, kad transliuos „Mažąją Euroviziją“ – taip jie pavadino konkursą, konkurso gerbėjams geriau žinomą kaip „Vaikų Eurovizija“ (angl. Junior Eurovision).

LRT paskelbė ir konkursą, kuriame kviečia jaunuolius iki 18 metų stebėti transliaciją ir komentuoti šių metų konkurso dainas bei pasirodymus. Laimėtojo laukia neeilinė dovana – galimybė nuvykti į kitų metų „Vaikų Euroviziją“ ir pamatyti šio konkurso užkulisius iš arti.

YouTube player

Įdomu tai, kad LRT „Vaikų Eurovizijos“ netransliavo nuo tada, kai 2012-aisiais pasitraukė iš šio konkurso dėl finansinių priežasčių.

Taip pat primename, kad „Eurodiena“ ir Lietuvos OGAE fanų klubas kviečia į „Vaikų Eurovizijos“ peržiūrą „Action by Apollo“ erdvėje prekybos ir pramogų centre „Ozas“. Laukiame jūsų visų! Registruotis į renginį galite paspaudę čia.

Ar ketinate stebėti šio konkurso transliaciją? Galbūt ir Lietuvai metas grįžti į „Vaikų Euroviziją“? Pasidalinkite komentaruose.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Dainius
Dainius
prieš 4 mėnesių

Laba vakarą manau kad ir kitais metais turėtų rodyti vaikų Euroviziją netgi manau kad galėtų rodyti pusfinalius kaip didžiojoje Eurovizijoje ir galėtų netgi valstybės tos kurios nedalyvauja balsuoti finale tarp jų galėtų būti ir lietuva

Giedrius
Giedrius
prieš 5 mėnesių

Įdomu. Manau tai pirmas ženklas, kad LRT žada grįžti į šį konkursą