Eurodiena.ltFanaiVaikų Eurovizija

„Eurodiena“ ir Lietuvos OGAE klubas kviečia į „Vaikų Eurovizijos 2023“ peržiūrą

Ar žinote, koks „eurovizinis“ renginys įvyks jau po dviejų savaičių? Ogi „Vaikų Eurovizija“! Tačiau tai nėra vienintelės naujienos. Būtent šiais metais, prisikelia Lietuvos OGAE fanų klubas ir kviečia visus, tiek narius, tiek ne narius, susitikti. O kokia gi geresnė proga tai padaryti lapkritį, jei ne „Vaikų Eurovizija“?

Nors Lietuva „Vaikų Eurovizijoje“ nedalyvauja jau nuo 2011 metų, tai nesutrukdys mums visiems mėgautis šiuo renginiu. Ten bus galima išvysti jaunuosius talentus nuo 9 iki 14 metų amžiaus iš 16 skirtingų valstybių, taip pat ir ne vieną svečią, kurie gali būti mums gerai pažįstami. Be to, juk „Eurovizijos“ niekada nebūna per daug! Be to, tai puiki proga vėl susiburti „Eurodienos“ bendruomenei, visai kaip per šiųmetinį „Pabandom iš naujo“ finalą.

Jau lapkričio 26 dieną (sekmadienį) įvyks 2023-ųjų „Vaikų Eurovizija“, ir planuojama jos peržiūra prekybos centre „Ozas“ (Ozo g. 18, Vilnius), „Action by Apollo“ erdvėje, 3-iame aukšte. Kviečiame rinktis jau nuo 16 val. Renginio pradžia – 16:30, kuomet visi užsiimsime vietas, bendrausime vieni su kitais ir klausysimės įžanginio žodžio, o 17 valandą prasidės pagrindinis renginys, truksiantis apie 2 valandas. Labai kviečiame ateiti dar anksčiau, kad būtų daugiau laiko pasirūpinti užkandžiais ar gėrimais. Visi labai kviečiami ateiti, taip pat galite pasikviesti ir savo draugus! Renginys nemokamas, Jums tereikės užpildyti šią formą: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSclLleszpAx134RAuS1MbJrquVo2LLwrA7Mtis-T8oPNOs_xg/viewform?usp=sf_link

 

Programa:

Renkamės – preliminariai 16:00

Įžanginis žodis, pasiruošimas – 16:30

Transliacijos pradžia – 17:00

Transliacijos pabaiga – preliminariai 19:10

 

Programa ir kitos renginio detalės gali kisti, tad labai kviečiame pasekti „Eurodieną“ „Facebook“, „Instagram“ ir „TikTok“ platformose.

Taip pat labai kviečiame visus tapti Lietuvos OGAE fanų klubo nariais – daugiau informacijos, kaip tai padaryti bei kodėl verta, Jus pasieks jau visai netrukus.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus