EBU nuotr.
DalyviaiEurodiena.lt

Eurodienos verdiktas 2023: ar šoksite su Malta?

Šalis: Malta;
Pasirodymo data: gegužės 9 d., pirmas pusfinalis;
Pasirodymo numeris: 2;
Atlikėjai: „The Busker“;
Daina: „Dance (Our Own Party)“;
Kūrinio autoriai: David Meilak / Jean Paul Borg / Matthew James Borg / Micheal Joe Cini / Sean Meachen.


Apie grupę:

Maltai Liverpulyje atstovaus „The Busker“

YouTube player

Justas: Manyčiau, kad tai viena labiausiai nuvertintų dainų šių metų konkurse. Nuotaikinga daina, smagi žinutė, mielai nejauki choreografija, įdomus pasirodymas, saksofonas, gera nuotaika – ko dar gali reikėti televizijos žiūrovams, kurie be komisijos pagalbos rinks dešimt pusfinalio laimingųjų?

Nenusiminkite, kai jūsų favoritas iš mirtinojo pirmojo pusfinalio nepateks į finalą, nes jo vietą ten užims trys šaunuoliai iš Maltos. 9/10

Austėja: Ši daina nėra mano skonio. Ganėtinai įsimintina instrumentinė linija ir kartojama viena frazė man nėra pakankama.

Kita vertus, jau ne kartą pagavau save niūniuojant dainos melodija, o žinutė apie introversiją ir tai, kad kai kuriems žmonėms daug labiau patinka linksmintis vieniems ar su keletu draugų nei didelėse kompanijose, kur neįmanoma būti savimi, yra man labai artima (nors žinau ne vieną dainą, kurioje panaši žinutė, mano požiūriu, pateikta geriau).

Dėl dainos žinutės ir įsimintinumo kiek pakeliu balą. 4/10

 Andžej: Atlikėjas skleidžia charizmą ir pozityvią energiją, tačiau silpnoji Maltos paraiškos vieta – priedainio trūkumas. Pagrindinis dėmesys sutelkiamas į saksofono partiją, kuri, deja, neskamba pakankamai stipriai ar išsiskiriančiai.

Man patiko nacionalinėje atrankoje matyta scenografijos idėja ir filmavimas, tačiau tikiuosi, kad komandai pavyks ištobulinti šiuos elementus. Kartais nuo pasirodymo ir veiksmo nebuvo galima atitraukti akių, o kartais užsitęsianti choreografija pabosdavo. Taip pat atsisakyčiau pigokai atrodančio užrašo ant delno. 6/10

 Edita: 5/10

Gabrielius: 6/10

  Kristina: 6/10

Tautvydas: 5/10

Rytis: 6/10

Bendras balas: 5.88

Įvertinkite dainą ir jūs:

„Eurodienos“ skaitytojų vidutinis įvertnimas: 6.6.
Iš viso balsų: 23.
Prašome palaukti...

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus