La Zarra asm. archyvo nuotr.
Dalyviai

Prancūzijos atstovė La Zarra pristatė savo paraišką „Évidemment“

„France Télévisions“ nusprendė nerengti atviros atrankos ir į Liverpulį atstovauti Prancūzijai siunčia atlikėją La Zarra. Šiandien buvo pristatyta šalies paraiška „Évidemment“.

La Zarra yra 25-erių marokiečių ir kanadiečių kilmės atlikėja, šiuo metu gyvenanti Paryžiuje. Dramatiškumas ir ekstravagancija – sąvokos, geriausiai apibūdinančios dainininkę, išgarsėjusią savo išskirtiniu balso tembru ir gebėjimu kombinuoti įvairius muzikos žanrus. Daugiau apie La Zarra galite perskaityti mūsų ankstesniame straipsnyje.

Pergalę „Eurovizijoje“ prancūzų atstovė bandys iškovoti su daina „Évidemment“ (liet. „Akivaizdu“), kuri buvo parašyta bendradarbiaujant su kompozitoriumi Benny Adams. Paraiškoje galima išgirsti tiek prancūzų klasikos motyvų, tiek pop ir disko skambesį. Pasak šalies delegacijos vadovės Alexandros Redde-Amiel, La Zarra yra charizmatiška, paslaptinga, įkvepianti menininkė, kuriai pavyksta savo muzika nukelti klausytojus į skirtingus laikotarpius, tad ši konkursinė daina apie meilę puikiai atspindi dainininkės charakterį.

Kviečiame išgirsti:

YouTube player

Kadangi Prancūzija priklauso „Didžiajam šalių penketui“, dainininkei nereikės rungtis pusfinalyje. Į muzikinę kovą La Zarra stos iš karto didžiajame „Eurovizijos“ finale, gegužės 13 dieną.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus