France Télévisions nuotr.
Dalyviai

Prancūzijai 2023-ųjų „Eurovizijoje“ atstovaus atlikėja La Zarra

Nors pernai Prancūzija rengė nacionalinę atranką, šiais metais nuspręsta atstovą išsirinkti uždaru būdu. Prancūzijos nacionalinis transliuotojas „France Télévisions“ paskelbė, kad šaliai atstovaus atlikėja La Zarra.

La Zarra yra 25-erių marokiečių ir kanadiečių kilmės atlikėja, šiuo metu gyvenanti Paryžiuje. Ji augo Kanadoje ir, teigiama, vaikystėje svajodavo apie prancūzišką madą, žiūrėdavo Celine Dion ir Mylène Farmer vaizdo įrašus, taip pat ir sėmėsi įkvėpimo iš savo marokietiškų šaknų. Jos muzika apibūdinama kaip labai daugialypė – pop ir urbanistinė, turinti Edith Piaf dramatiškumo ir Lady Gagos ekstravagancijos, o jos įvaizdį įkvėpė Audrey Hepburn ir Marilyn Monroe. Daug kas žavisi dainininkės gebėjimu kombinuoti skirtingus žanrus, jos balso tembru ir savita interpretacija.

La Zarra teigė, kad atstovauti Prancūzijai „Eurovizijoje“ yra didelė garbė, nes tai yra ikoniškiausias dainų konkursas pasaulyje, leidžiantis parodyti savo muziką itin dideliam skaičiui žmonių. Be to, nors atlikėja nėra kilusi iš Prancūzijos, ji yra didelė gerbėja legendinių šios šalies muzikantų, tokių kaip jau minėta Edith Piaf, Barbara ir Dalida.

Daina, kurią 2023-ųjų „Eurovizijoje“ atliks La Zarra, bus pakelbta vėliau. Prancūzija yra viena iš „Didžiojo penketo“ šalių, tad pasirodymą išvysime konkurso finale gegužės 13 dieną.

Keletas La Zarra kūrinių:

YouTube player
YouTube player

Pernai Prancūzija rengė nacionalinę atranką, kurią laimėjo Alvan ir Ahez su daina „Fulenn“. Nepaisant neblogų prognozių, bretonų kalba atliekama daina užėmė priešpaskutinę vietą finale.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus