AnonsaiEurodiena.ltFanai

„ACTION! by Apollo“ transliuos „Pabandom iš naujo! 2023“ finalą

Jau šiandien! Pagaliau sulaukėme to įvykio, kurio bent penkias savaites nekantriai laukė Lietuvos „Eurovizijos“ gerbėjai ir apskritai Lietuvos žiūrovai – „Pabandom iš naujo! 2023“ finalo. Na, o šiais metais kviečiame finalą stebėti visiems kartu – iškart po „eurovizinio“ protmūšio „ACTION! by Apollo“ pramogų centre, bus rodoma nacionalinės atrankos finalo transliacija.

Vasario 18-toji – diena, kuomet įvyks pirmas gyvas „Eurodienos“ protmūšis (REGISTRACIJA BAIGĖSI). Protmūšis bus išskirtinai „Eurovizijos“ tema – iš įvairių laikmečių, dalyvaujančių šalių, įdomybių. Protmūšį sudarys 5 etapai – pirmas ir trečias bus skirtas bendriems klausimams apie viską, kas susiję su „Eurovizija“, antras skirtas tik Lietuvos dalyvavimui konkurse, ketvirtas – vaizdiniai klausimai, penktas – garsiniai. Kas du turus organizuojamos 15 min trukmės pertraukos, be to, bus galima šiek tiek atsikvėpti, kol bus skaičiuojami taškai. Erdvėje bus galima nusipirkti maisto bei gėrimų.

Linkime linksmai praleisti laiką, praplėsti „Eurovizijos“ žinias ir susipažinti su kitais konkurso gerbėjais. Tai padaryti galima tiek protmūšio metu, tiek ir vėliau, kuomet kviesime visus nepabėgti ir pasilikti stebėti „Pabandom iš naujo“ finalą, kuris, „Eurodienos“ komandos nuomone, itin nenuspėjamas (skaitykite redaktorių verdiktą). Dalyvių pasirodymų eiliškumą galite rasti čia.

Finalo peržiūra pramogų centre „ACTION! by Apollo“ yra laisva ir išankstinė registracija nėra būtina. Laukiame visų!

Adresas: Ozo g. 18, Vilnius. PPC Ozas, III aukštas.


🇸🇪 ŠVEDIJA

21:00-22:30 MELODIFESTIVALEN – 3 LAIDA

Kol lietuviai rinks savąjį atstovą „Eurovizijoje“, Švedija stebės jau trečiąją „Melodifestivalen“ laidą.  Balsavime dalyvaus tik žiūrovai. 1 ir 2 vietas užėmę dalyviai keliaus į finalą, o 3 ir 4 – į pusfinalį.

  1. Paul Rey – „Royals”;
  2. Casanovas – „Så kommer känslorna tillbaka”;
  3. Melanie Wehbe – „For the Show”;
  4. Nordman – „Släpp alla sorger”;
  5. Laurell – „Sober”;
  6. Ida-Lova – „Låt hela stan se på”;
  7. Marcus & Martinus – „Air”;

TRANSLIACIJA


🇮🇸 ISLANDIJA

21:45-23:15 SÖNGVAKEPPNIN – 1 PUSFINALIS

Tuo tarpu Islandijoje startuoja „Söngvakeppnin“. Pirmajame pusfinalyje skambės tik penkios dainos, o žiūrovai į finalą deleguos dvi geriausias. Organizatoriai taip pat pasiliko sau teisę suteikti bilietą į finalą dar vienam dalyviui.

  1. Bragi – „Stundum snýst heimurinn gegn þér”
  2. Móa – „Glötuð ást”
  3. Benedikt – „Þora”
  4. Celebs – „Dómsdagsdans”
  5. Diljá – „Lifandi inni í mér”

TRANSLIACIJA

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus