AnonsaiEurodiena.ltReakcijos

Reakcijų staigmenos: būsimas vasaros hitas iš Čekijos ir nuvylusi Švedija

2022-ųjų Eurovizijos pusfinalių apžvalgą baigiame klausydami San Marino, Belgijos, Čekijos, Lenkijos, Švedijos dainų. Ketvirtoje serijų dalyje muzikantės Petunija ir Justė Kraujelytė negailėjo konstruktyvios kritikos tiek konkursinėms dainoms, tiek atlikėjams.

Pasidalinkite video įrašu su draugais ir klausykite šių metų dainų drauge stebint nuoširdžias ir nuotaikingas video reakcijas. Ar sutinkate su muzikančių nuomone?

YouTube player

Pati pasidariau 

„Pati pasidariau“ — iš atlikėjų ir muzikos kūrėjų kilęs judėjimas siekiantis skatinti profesionalių Lietuvos moterų atlikėjų ir menininkių matomumą viešojoje erdvėje ir tarpusavio bendradarbiavimą. Tinklalaidėje siekiame kalbėti temomis, susijusiomis su muzikos industrija ir asmeninėmis patirtimis, kurios dažnai paliekamos paraštėse. Vienas iš tikslų – kokybiškas turinys lietuvių kalba. 

Apie daininkes ir reakcijų projektą išsamiau skaitykite šiame straipsnyje. Ar jau girdėjote naujausią Justės Kraujelytės dainą „ne_jausmas“? Gegužės 27 d. susitikime Justės Kaujelytės EP albumo pristatymo koncerte!

YouTube player

Kviečiame sekti Eurodieną socialiniuose tinkluose: Facebook, Instagram ir Youtube, o mūsų kas savaitę kuriamų podkastų galite klausytis SpotifyApple Music ir kitose tinklalaidžių platformose.

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus