Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Repeticijos

Repetuoja konkurso šeimininkai Nyderlandai

Savojo šanso konkursinėje scenoje pagaliau sulaukė ir Nyderlandams atstovaujantis Jeangu Macrooy, kuris scenoje atliko savo dainą „Birth Of a New Age“.

Iš Surinamo kilęs atlikėjas scenoje pasirodo su keturiais šokėjais, pats yra apsivilkęs tamsiai mėlyną švarką, o scenoje vienos dominuojančios spalvos nėra – galime išvysti visą paletę spalvų, gėlių raštus. Kaip ir buvo galima tikėtis, atlikėjo vokalas skamba labai užtikrintai, tačiau kiek mažiau užtikrintumo matome jo judesiuose scenoje, tačiau tai suprantama, kadangi ją dainininkas išbando pirmą kartą.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

LED ekranuose galime matyti tiek Sranan Tongo kalba atliekamų eilučių užrašus tiek jų vertimą į anglų kalbą: Yu No Man Broko Mi  / You can’t break me („Tu negali manęs palaužti – liet.). Nors pasirodymas šių metų kontekste ir labai išskirtinis, o Nyderlandai turi labai gerą pasirodymo numerį (finale Jeangu pasirodys 23-as), abejoju, ar atsiras daug žmonių ar daug komisijų narių, kurie šią dainą palaikys. Tačiau drąsiai galima teigti, kad Nyderlandai po pergalės 2019-aisiais gėdos sau nepasidarys.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus