Andres Putting (ABU) nuotr.
Repeticijos

Austras Vincent Bueno žiūrovus pakerėti sieks paprastumu ir puikiu vokalu

Po ganėtinai triukšmingų pirmų keturių pusfinalio pasirodymų į sceną šiek tiek ramybės įneša Austrijos atstovas Vincent Bueno.

Atlikėjas scenoje yra vienas, tačiau į ją atsivežė didelį podiumą. Pasirodymą jis pradeda scenos pabaigoje, visiškoje tamsoje, o kameromis sukuriamas vaizdas lyg jis būtų ant kokios kalno atbrailos, kur aplink nieko nėra. Dainos eigoje jis podiumu eina į priekį, aplink įsijungia vis daugiau auksinių šviesų. Dainos kulminacijoje vaizdas dar labiau nušvinta, o Vincent mus apdovanoja iš ties įspūdingu ir švariu vokalu.

Andres Putting nuotr.

Kilo mintis, kad labai panašų pasirodymą pastarosiomis dienomis jau mačiau – kalbu apie Šiaurės Makedoniją. Tačiau skirtingai nei Vasil, Vincent neapkrovė visko bereikalingais vaizdiniais efektais ar šviesą atspindinčia liemene – „Amen“ scenografija yra paprasta, nuoširdi ir subtili.

Tai, kad Austrija pasirodo tarp dviejų šalių, kurių pasirodymai yra perkrautos neoninių šviesų ir aštuoniasdešimtųjų ritmų padės išsiskirti ir galbūt net pakovoti dėl vietos finale. Komisijai toks vaizdas ir vokalas turėtų patikti, nors dėl dainos vis dar turiu didelių abejonių.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus